Επικαιρότητα

Δήμος Κορινθίων: Τα παιδιά μας δείχνουν τον δρόμο και εμείς βαδίζουμε πλάι τους

Social spread

Ενθουσιασμός» είναι η λέξη που περιγράφει τα όσα αντικρύζει στα σχολεία του δήμου Κορινθίων ο Ανδρέας Πανούσης, Μηχανικός Περιβάλλοντος και Ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου, 𝞼𝞽𝞲ς 𝞮𝞶𝞰𝞵𝞮𝞺ώ𝞼𝞮𝞲ς 𝞹𝞸𝞾 𝞹𝞺𝞪𝞬𝞵𝞪𝞽𝞸𝞹𝞸𝞲𝞮ί με αντικείμενο το περιβάλλον, την ανακύκλωση, την αειφόρο ανάπτυξη, τους τρόπους που όλοι μας μπορούμε να συμβάλουμε προστατεύοντας ουσιαστικά και αναβαθμίζοντας το «σπίτι» που ζούμε, τον πλανήτη μας!

𝜪 𝜜𝝂𝝉𝝆έ𝜶ς 𝜸ί𝝂𝜺𝝉𝜶𝜾 𝜶𝝅𝝄𝜹έ𝜿𝝉𝜼ς 𝝉𝜼ς 𝝉𝜺𝝆ά𝝈𝝉𝜾𝜶ς 𝜶𝝂ά𝜸𝜿𝜼ς 𝝉𝝎𝝂 𝝅𝜶𝜾𝜹𝜾ώ𝝂 𝜶𝝀𝝀ά 𝜿𝜶𝜾 𝝉𝝎𝝂 𝜺𝜿𝝅𝜶𝜾𝜹𝜺𝝊𝝉𝜾𝜿ώ𝝂 𝜸𝜾𝜶 𝜺𝝂𝜼𝝁έ𝝆𝝎𝝈𝜼, 𝜸𝜾𝜶 𝝁ά𝜽𝜼𝝈𝜼, 𝜸𝜾𝜶 𝝄𝝊𝝈𝜾𝜶𝝈𝝉𝜾𝜿ή 𝝈𝝊𝝁𝜷𝝄𝝀ή!

Η ανάγκη αυτή οδήγησε στην υλοποίηση του δεύτερου κύκλου των ενημερώσεων ενώ θα ακολουθήσει και τρίτος αφού τα σχολεία που εκφράζουν την επιθυμία να υποδεχτούν στο χώρο τους τον Αντρέα και να μιλήσουν μαζί του για όλα εκείνα που είναι η βάση της ευζωίας μας, αυξάνονται καθημερινά.

Η ενημέρωση φιλοξενήθηκε 𝛔𝛕𝛂 𝛔𝛘𝛐𝛌𝛆ί𝛂 𝚬𝛏𝛂𝛍𝛊𝛌ί𝛚𝛎 𝛋𝛂𝛊 𝚾𝛊𝛌𝛊𝛐𝛍𝛐𝛅ί𝛐𝛖 την πρώτες δυο ημέρες του Μάρτη και σήμερα 𝞼𝞽𝞸 3𝞸 𝞓𝞰𝞵𝞸𝞽𝞲𝞳ό 𝞼𝟀𝞸𝞴𝞮ί𝞸 𝞙𝞸𝞺ί𝞶𝞱𝞸𝞾.Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το Αριστοτέλειο.

«Τα παιδιά μας δείχνουν το δρόμο και εμείς βαδίζουμε πλάι τους!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *