Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Δυναμικά και με ενδιαφέρον ξεκίνησε η σχολή γονέων του 1ου Γυμνασίου Κιάτου

Social spread

Δυναμικά και με ενδιαφέρον απ’ τους γονείς πραγματοποιήθηκε χτες η πρώτη συνάντηση της σχολής γονέων του 1ου Γυμνασίου Κιάτου. Στην χθεσινή πρώτη δια ζώσης διαδραστική ημερίδα παρουσιάστηκε το θέμα “Προβλήματα της εφηβείας που σχετίζονται με την διατροφή” από τον κ. Κώστα Συριάνο Διατροφολόγο Επιστήμονα και Δημοτικό Σύμβουλο. Κατά την ομιλία του ο κ. Συριάνος έθιξε διάφορα θέματα όπως την αξία του πρωινού γεύματος και του ύπνου, την μεσογειακή διατροφή, πώς η διατροφή επηρεάζει την σχολική απόδοση των παιδιών κλπ., κατά την διάρκεια της παρουσίασης οι γονείς ήταν ελεύθεροι να διατυπώσουν απορίες και να απευθύνουν ερωτήσεις καθώς αυτός είναι και ο ουσιαστικός σκοπός της δράσης, δηλαδή η ενημέρωση και η “εκπαίδευση” των γονέων.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Τάσος Λεονάρδος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σικυώνος, τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σικυωνίων, πρ. Λυκειάρχης και Καθηγητής του 1ου Γυμνασίου Κιάτου και Αντιπρόεδρος του Σχολικού Συμβουλίου του 1ου Γυμνασίου Κιάτου και την Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων του Δήμου Σικυωνίων κυρία Κατερίνα Χολέβα.

Η σελίδα με την σειρά της αποδίδει θερμά συγχαρητήρια στον κ. Δημήτριο Μπαλάνο Τεχνολόγο Μέντορα της σχολικής μονάδας για την ιδέα, την διοργάνωση και τον συντονισμό καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας:

Χρυσάνθη Πετροπούλου

Αμαλία Μπουρατίνου

Πέννυ Μπρίνια Κελλάρη

Αντιγόνη Βογιατζή Ζακούρα

Δείτε το βίντεο εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *