Επικαιρότητα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας και πρασίνου στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Social spread

Το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Καθαριότητας κ. Αθανάσιου Μουζάκη και Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη συνεχίζουν τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης, αποψίλωσης και αποκατάστασης πρασίνου σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας.

Οι δράσεις της τρέχουσας εβδομάδας ολοκληρώθηκαν με εργασίες καθαριότητας, συντήρησης και καλλωπισμού του πρασίνου στο Λουτράκι, στον Περιφερειακό Λουτρακίου και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της διασταύρωσης του Αγίου Φανουρίου έως και τον Άγιο Γεώργιο, στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου, από τον Ισθμό έως και το Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος στα δύο ρεύματα ανόδου – καθόδου και την κεντρική νησίδα, στο Παραλιακό μέτωπο από το ξενοδοχείο Barbara έως τη Σχολή Μηχανικού, στο δημοτικό Parking Λουτρακίου, στη Λίμνη Βουλιαγμένης, στην Περαχώρα, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων και το Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων όπου μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκε καθαρισμός μετά το πανηγύρι για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη, στον Ισθμό και τον Σχίνο όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες καλλωπισμού πρασίνου και αποψίλωσης.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται ο εξωραϊσμός του Πάρκου Δεξαμενής «Παντελής Ζερβός» καθώς ολοκληρώθηκε η φύτευση πολύχρωμων λουλουδιών στις γλάστρες που κοσμούν τον χώρο με στόχο τη βελτίωση του μικροκλίματος, μετατρέποντας το Πάρκο σε μια σημαντική ανάσα πρασίνου.

Το πρόγραμμα καθαριότητας, φροντίδας και συντήρησης πρασίνου θα συνεχιστεί κυκλικά σε όλες τις γειτονιές και τα σημεία του Δήμου μας και την ερχόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *