GamingΕπικαιρότητα

Νέο Μεγάλο update στο war thunder (drone age)

Social spread

Βελτιωμένα αποτελέσματα για το damage και την καταστροφή του οχήματος

Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τα οπτικά εφέ damage και κατεστραμμένων οχημάτων. Οι εκρήξεις φαίνονται τώρα καλύτερα – δεν θα δείτε μόνο αποσπασμένο εξωτερικό εξοπλισμό, όπως κάνιστρα, εργαλεία ή εφεδρικές ράγες, αλλά και σχισμένα γρανάζια και τροχούς. Οι αποσπασμένοι τροχοί τροχιάς διαθέτουν τη δική τους φυσική και άλλοι παίκτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν μαζί τους για κάποιο χρονικό διάστημα πριν εξαφανιστούν τα αποκολλημένα μέρη. Μερικές φορές, τα σπασμένα μέρη αφήνουν πίσω τους ίχνη καπνού και φωτιάς. Παρόμοια εφέ θα δείτε και σε ναυμαχίες.Μια έκρηξη ενός οχήματος εδάφους ως αποτέλεσμα της έκρηξης μιας σχάρας πυρομαχικών αποτελείται τώρα από ένα σύνολο από πολλές εκρήξεις που επιλέγονται τυχαία – τώρα τέτοιες εκρήξεις δεν θα είναι παρόμοιες μεταξύ τους. Παρεμπιπτόντως, η ίδια μηχανική εκρήξεων θα εφαρμοστεί και σε πλοία και σκάφη.

Βελτιωμένη hit κάμερα kill camera, καθώς και στο μενού ανάλυσης προστασίας, προσθέσαμε υψηλής ποιότητας μοντέλα οβίδων και βλημάτων – όπως και στις μάχες. Επίσης μοντελοποιήσαμε τη λεπτομερή διαδικασία διείσδυσης (για το kill cam και την ανάλυση προστασίας) που βασίζεται σε μια διαδικαστική προσομοίωση της διείσδυσης θωράκισης.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας των χτυπημάτων τον βλημάτων οι επίγειες όσο και οι ναυτικές μάχες θα έχουν πλέον επιπτώσεις κρούσης από την θωράκιση που χτυπά το βλήμα. Ανάλογα με τον τύπο και το διαμέτρημα του βλήματος, θα μπορείτε να δείτε καπνό στο σημείο πρόσκρουσης, ακολουθούμενο από τη φλόγα που στροβιλίζεται έξω από την τρύπα, εάν η πανοπλία είχε εισχωρήσει σε αυτό το σημείο.

Φλεγόμενη δεξαμενή καυσίμων

τα φαινόμενα πυρκαγιάς από τις δεξαμενές καυσίμων και εισαγάγαμε ένα νέο σενάριο στο μοντέλο βλάβης αεροσκάφους – έκρηξη δεξαμενής καυσίμου. Έχουν προστεθεί νέα εφέ για την έκρηξη της δεξαμενής καυσίμου τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος. Επίσης, η περιοχή πυρκαγιάς εξαρτάται πλέον από τον όγκο των δεξαμενών καυσίμων.

Το νέο update θα έχει νέα οχήματα όπως drones που θα μπούνε στο game

Ακολουθεί λίστα μετά νέα οχήματα που θα μπουν στο war thunder

MQ-1 predator drone , USS Alaska , m36b2, mig-23bn , VK3002(M) , su-25 /su-25k frogfoot , T-60 reworked model,T80uk,skink spaa,type16(P),AFT-9,SA.342L gazelle , Z-11 WA,Z19.VRCC,G.91Y,T129, mirage 2000C-S5, m36b2,S.O. 4050 vautour llN,pbv302(blLL), leopard 1A5NO,CV90105 XC-8, magach3, magach5,magach6R,magach6C,magach6M

Πηγή καμένου warthunder.com πιγή λίστας war thunder live στο YouTube https://youtu.be/cY5P6Zlk8T0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *