Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά. Τέλεση αγιασμού στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου

Social spread

Το 1ο κουδούνι χτύπησε σήμερα για τους μαθητές σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η σελίδα βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου έπειτα από πρόσκληση της διευθύντριας κ. Αντιγόνης Βογιατζή. Στο σχολείο τελέστηκε αγιασμός από τον πατέρα Κλαύδιο. Έπειτα η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κιάτου καλωσόρισε τους μαθητές της πρώτης τάξης και έκλεισε ευχόμενη καλοτυχία προς μαθητές και γονείς που αγωνιούν και αγωνίζονται για να διαπρέψουν. Ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε ο κ. Γιάννης Σπούλος αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Σικυωνίων ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο σχολείο μετά από πρόσκληση της διευθύντριας παίζοντας μελωδίες με την τρομπέτα του. Κλείνοντας η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κιάτου κ. Αντιγόνη Βογιατζή ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν σήμερα και απεύθυνε οδηγίες προς τους μαθητές για την σωστή παραλαβή των σχολικών τους βιβλίων.

Η σελίδα εύχεται καλή σχολική χρονιά με υγεία, ομόνοια και δύναμη σε όλους τους μαθητές. Επίσης καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς για το έργο τους.

Ευχαριστούμε την διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κιάτου κ. Αντιγόνη Βογιατζή για την πρόσκληση, φιλοξενία και άψογη συνεργασία.

Βίντεο αγιασμού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *