ΑθλητικάΕπικαιρότητα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης – Μια ακόμη επιτυχία για το Δερβένι

Social spread

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Νέων – Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Δερβένι Κορινθίας το τριήμερο 12 έως 14 Μαΐου, με την υποστήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου.

Η διοργάνωση περιείχε, μεταξύ άλλων, κοινωνικό μήνυμα καθώς το πρωτάθλημα στήριξε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε online κάλυψη

Η ομοσπονδία έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, καθώς έκανε live μετάδοση μέσω διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Να θυμίσουμε ότι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, πριν από ένα μήνα στη Σαλαμίνα, λειτουργούσε καθημερινά η παράλληλη δράση «Γίνε Δωρητής Μυελού των Οστών» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς “Ορίζοντας”.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό, μέσα από τις δράσεις μας

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης αναγνωρίζει τις αξίες του αθλητισμού και ως εκ τούτου, διοργανώνει και υποστηρίζει διαρκώς δράσεις που σχετίζονται με τη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό. 

Υπενθυμίζουμε ότι πολύ πρόσφατα εγκαινιάστηκαν τα νέα γήπεδα στην Ευρωστίνη και πιο αναλυτικά, των Ροζενών, της Λυκοποριάς και των Σαρανταπηχιωτίκων, τα οποία ευχόμαστε να φιλοξενήσουν ακόμη περισσότερες δράσεις και ταλέντα της περιοχής μας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *