EntertainmentEventsΔημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Προσεχώς το musical “Λάχανα και Χάχανα – Ο Καλός μου Εαυτός” το Σάββατο 30 Ιουλίου στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου

Social spread

Αυτό το Σάββατο στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου στα πλαίσια των Σικυωνίων 2022 υποδεχόμαστε το νέο musical του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα – Ο Καλός μου Εαυτός».

Συγκεκριμένα, η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η εταιρεία ΜΕΘΕΞΙΣ παρουσιάζουν το νέο μιούζικαλ του Τάσου Ιωαννίδη, «Λάχανα και Χάχανα – Ο Καλός μου Εαυτός». Το σύγχρονο αυτό έργο πλαισιώνεται από ένα λαμπερό καστ ηθοποιών, ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, εντυπωσιακές βιντεοπροβολές, ευφάνταστα σκηνικά και πολύχρωμα κουστούμια,  δημιουργώντας μία θεαματική θεατρική εμπειρία για γονείς και παιδιά. Εκκινώντας από τα ανοικτά θέατρα της Αττικής, η παράσταση  θα πραγματοποιήσει ένα  μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι, σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Λίγα λόγια για το έργο

Το νέο έργο του Τάσου Ιωαννίδη «Ο Καλός μου Εαυτός» πραγματεύεται με απλό και άμεσο τρόπο τις έννοιες της «αυταγάπης», της «αυτεπάρκειας», της «αυτοεκτίμησης», των θετικών σκέψεων και προτείνει παιγνιώδεις τρόπους διαχείρισης των αρνητικών συναισθημάτων. Ο Πίπης, ο Μαθητευόμενος Νεράιδος, μαζί με τον Ατσίδα, την Χαχανένια και τον Λαχανίδα μας ταξιδεύουν σε ένα «ολιγοπάτητο» μονοπάτι αναζήτησης του… καλού μας εαυτού, μέσω μίας πρωτότυπης ιστορίας με μουσικές στάσεις στα πιο αγαπημένα  τραγούδια της σειράς «Λάχανα και Χάχανα», καθώς και ολοκαίνουρια τραγούδια και χαρούμενα παιχνιδοτράγουδα, γεμάτα χιούμορ και …Καλοσύνη. Η μέθοδος «Τραγουδώ και Μαθαίνω» γίνεται το «μαγικό κλειδί». Τα παιδιά ανακαλύπτουν ότι με όχημα την μουσική και το τραγούδι, η μαθησιακή διαδικασία γίνεται παιχνίδι. Θα καταφέρουν άραγε να πείσουν και τους μεγάλους;

Διαβάστε αναλυτικά εδώ το δελτίο τύπου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *