Επικαιρότητα

Συνεχίζει την ενημερωτική του δράση σε θέματα ανακύκλωσης και περιβάλλοντος στα σχολεία ο Δήμος Κορινθίων.

Social spread

Συνεχίζουμε με τα παιδιά! Η παράκληση του Δημάρχου στους μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου και η υπόσχεσή τους.

Ανταποκρίνονται με θέρμη και παρακολουθούν με προσοχή. Γνωρίζουν καλά πως στα δικά τους τα χέρια εναπόκειται το μέλλον του πλανήτη μας, διδάσκοντας και εκπαιδεύοντας, γιατί όχι, τους μεγαλύτερους.

Οι ενημερωτικές δράσεις του δήμου Κορινθίων στα σχολεία με αντικείμενο την ανακύκλωση, το περιβάλλον, την σωστή διαχείριση των απορριμμάτων συνεχίστηκαν σήμερα στο 10ο δημοτικό σχολείο της πόλης. Η παρουσία του Δημάρχου ήταν για τα παιδιά, ευχάριστη έκπληξη και συνοδεύτηκε από μια παράκληση και μια υπόσχεση!

Ο δήμαρχος απευθυνόμενος στους μαθητές της 6ης τάξης ανέφερε: “Έχω την χαρά σήμερα να βρίσκομαι εδώ μαζί σας σήμερα για να συζητήσουμε για την ανακύκλωση και όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας. Η σωστή διαχείριση ξεκινάει από εσάς, από τα μικρά παιδιά και σας παρακαλώ πολύ με συνέπεια να ανακυκλώνετε και βεβαίως να διδάσκετε και όλους εμάς του μεγάλους”

Τα παιδιά υποσχέθηκαν πως θα βάλουν τα δυνατά τους ενημερώνοντας το δήμαρχο πως…οι μεγάλοι δεν ανακυκλώνουν στον βαθμό που πρέπει και δίνοντας νέο ραντεβού σε ένα χρόνο από σήμερα προκειμένου όλοι μαζί να δουν τα αποτελέσματα των δράσεων!

Ο Δήμαρχος είχε σύντομη συνομιλία και με την Διευθύντρια του σχολείου κυρία Αναστασία Γκιόκα για τρέχοντα ζητήματα του σχολείου αλλά και για τα όσα σχεδιάζονται να υλοποιηθούν.

Ακολούθησε η ομιλία – παρουσίαση από τον κ.Ανδρέα Πανούση, Μηχανικό Περιβάλλοντος ο οποίος έχει την ευθύνη των δράσεων που αναπτύσσει ο δήμος στα σχολεία της Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Πηγή φωτογραφιών: Δήμος Κορινθίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *