Επικαιρότητα

Το εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola βρίσκεται στην Ελλάδα. Θα έρθει και στην Κόρινθο!

Social spread

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τις 26 Νοεμβρίου το εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola την οποία και περιοδεύει κάνοντας στάσεις σε επιλεγμένες πόλεις στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της εταιρείας με τίτλο: “Η Αληθινή Μαγεία των Χριστουγέννων”. Με αφετηρία τα Ιωάννινα και τελικό προορισμό την Αθήνα, το φορτηγό της Coca-Cola θα μοιράσει την αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία σε 7 συνολικά πόλεις-σταθμούς, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα στην Κόρινθο θα βρεθεί την Παρασκευή 10/12/2021, ώρα 16:00 – 20:00, στο Υπερμάρκετ Σκλαβενίτης, Εμπορικό κέντρο «Mare west».

Μέσω της καμπάνιας η εταιρεία καλεί τους καταναλωτές να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί με το χριστουγεννιάτικο φορτηγό λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό όπου δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία ταξιδιωτική δωροεπιταγή των 500€. Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί στο Golden Hall στην Αθήνα στις 19 Δεκεμβρίου. Τέλος με κάθε φωτογραφία στα επιλεγμένα σούπερ μάρκετ & στο Golden Hall, συμβάλλουμε στην προσπάθεια προσφοράς 1 εκατομμυρίου μερίδων φαγητού σε συνανθρώπους μας μέσω της οργάνωσης «Μπορούμε».

Η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση είναι εξαιρετικά απλή:

  • Εντόπισε το Χριστουγεννιάτικο Coca-Cola φορτηγό στην πόλη σου
  • Βγάλ’το φωτογραφία και ανέβασέ τη στο Instagram με #realmagictourGR και tag το @cocacolagreece
  • Μπες στην κλήρωση για μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή 500€

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού εδώ: https://www.coca-cola.gr/mathe-gia-emas/kampanies/share-the-magic/coca-cola-truck/oroi-kai-proipotheseis-diagwnismou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *