Επικαιρότητα

Χρίστος Δήμας για την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε κτήρια του Δήμου Κορινθίων

Social spread

840.720,00€ χρηματοδότηση, από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για την προμήθεια και εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου σε κτίρια του Δήμου Κορινθίων.

Το έργο αφορά δημοτικά κτίρια και σχολικές μονάδες στην πόλη της Κορίνθου και συγκεκριμένα την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για την μετατροπή του δικτύου θέρμανσης από το υφιστάμενο καύσιμο σε καύσιμο φυσικό αέριο.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και δικαιούχος είναι ο Δήμος Κορινθίων.

Η επερχόμενη έλευση του φυσικού αερίου στην Κόρινθο αναβαθμίζει ενεργειακά και αναπτυξιακά την περιοχή μας. Ευελπιστούμε να επηρεάσει θετικά την καθημερινότητα των νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Είναι απολύτως απαραίτητο, να έχουμε ευρύτερο ενεργειακό μείγμα και να έχουμε πρόσβαση σε φιλικότερες από το λιγνίτη μορφές ενέργειας, όπως είναι το φυσικό αέριο. Για την κυβέρνηση, αυτό αποτελεί μια προτεραιότητα που θα αναβαθμίσει και τη στρατηγική θέση της χώρας μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *