GamingGeneral

mig- 29 θα μπει στο war thunder στο update που έρχεται

Social spread

Σοβιετικό μαχητικό τζετ MiG-29 (τύπου 9-13) 4ης γενιάς φτάνει στο War Thunder ως ένα από τα αεροσκάφη πρώτης τάξ

Πολύ υψηλή ταχύτητα και ρυθμός ανάβασης

Δωρεάν υπερηχητικές μανούβρες

πύραυλοι αέρος-αέρος

Περιορισμένο καύσιμο

Ιστορια

Το MiG-29 (9-13) Fulcrum θα είναι ένα από τα μαχητικά πρώτης τάξης VIII στο War Thunder, το οποίο θα εμφανιστεί στο παιχνίδι με την κυκλοφορία της ενημέρωσης Apex Predators. Πρόκειται για ένα γρήγορο, δικινητήριο μαχητικό αναχαιτιστή 4ης γενιάς, ικανό να πολεμά σκυλιά σε υπερηχητικές ταχύτητες και είναι εξοπλισμένο με ένα εξαιρετικό οπλοστάσιο πυραύλων αέρος-αέρος

Σε σύγκριση με το ελαφρύ F-16A, το σοβιετικό μαχητικό είναι πολύ πιο βαρύ και δεν έχει απόκριση γκαζιού με ζουμ, αλλά προσφέρει ελαφρώς καλύτερο ρυθμό ανόδου και μέγιστη ταχύτητα. Ως αποτέλεσμα, το Fulcrum γίνεται υπερηχητικό λίγο περισσότερο, αλλά είναι σε θέση να ελίσσεται σχεδόν ελεύθερα σε ταχύτητες περίπου 1 Mach χωρίς να χάνει πολλή ενέργεια. Σε μεγάλα υψόμετρα το MiG είναι σε θέση να διατηρεί υψηλές ταχύτητες πάνω από 2 Mach και να περιπολεί τον «πάνω όροφο», ελέγχοντας σχεδόν ολόκληρο το πεδίο της μάχης.

Σύμφωνα με την ιδέα του, το MiG-29 σχεδιάστηκε κυρίως ως αναχαιτιστής, αλλά εξακολουθεί να είναι σε θέση να παρέχει αεροπορική υποστήριξη σε επίγεια στρατεύματα με συμβατικά πυρομαχικά, όπως βαριές ρουκέτες S-24B, λοβούς πυραύλων S-8KO, εμπρηστικές και βόμβες HE . Ωστόσο, η κύρια οπλική επιλογή του Fulcrum είναι οι πύραυλοι αέρος-αέρος! Εκτός από τους γνωστούς πυραύλους R-60M μικρής εμβέλειας, το MiG διπλής ουράς δέχεται επίσης νέους πυραύλους R-27T και R-27R. Αυτά τα μοντέλα είναι βελτιωμένες εκδόσεις της σειράς R-24 όσον αφορά την ανοχή G. Το R-27T με παθητικό IR homing seeker έχει πολύ καλή ανοσία εμπλοκής και ο ημιενεργός πύραυλος ραντάρ-homing R-27R διαθέτει ραδιοδιόρθωση του συστήματος αδρανειακής πλοήγησης

Όπως και στην περίπτωση με άλλα μαχητικά βαθμίδας VIII, σας συνιστούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εκπαίδευση πιλότων της ανοχής των δυνάμεων g. Ένας καλά εκπαιδευμένος πιλότος δεν θα χάσει τον έλεγχο του μαχητικού και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πλήρως το MiG-29 σε υπερηχητικές αερομαχίες.

Τα εξαιρετικά MiG-29 και F-16A, καθώς και άλλα μαχητικά τάξης VIII, νέα οχήματα εδάφους και αέρα, νέες τοποθεσίες και πολλές βελτιώσεις και επιδιορθώσεις είναι σχεδόν έτοιμα να αναπτυχθούν στο War Thunder στην επερχόμενη ενημέρωση Apex Predators! Μείνετε συντονισμένοι για τα νέα!

Πηγή:warthunder.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *