Επικαιρότητα

“Άνθισε” ο προαύλιος χώρος του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Λουτρακίου

Social spread

Σε συνέχεια του εκτεταμένου προγράμματος παρεμβάσεων πρασίνου στις γειτονιές όλων των δημοτικών κοινοτήτων, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων προχώρησε στη φύτευση δενδρύλιων και πολύχρωμων λουλουδιών στα παρτέρια που κοσμούν τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Λουτρακίου.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κ. Αθανάσιος Μουζάκης δήλωσε: “Η αναβάθμιση της εικόνας και της αισθητικής του Δήμου μας είναι υπόθεση όλων μας .Υλοποιούμε παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα των υφιστάμενων χώρων πρασίνου και αναβαθμίζουν την όψη των κοινόχρηστων χώρων, με ένα ωραίο αισθητικά αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους”.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: “Με σεβασμό στην ιστορία του τόπου μας, αναβαθμίζουμε αισθητικά τον περιβάλλοντα χώρο του ιστορικότερου για την πόλη μας μνημείου της Βυζαντινής εποχής και της περιοχής της παλαιάς Λουτρόπολης. Συνεχίζουμε με έργα και παρεμβάσεις μας σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *