EntertainmentEventsGeneralNews

War thunder update SONS OF ATTILA

Social spread

Ένας τεράστιος αριθμός οχημάτων, επιδιορθώσεων και αναμενόμενων προσθηκών Οδικού Χάρτη έχουν πλέον εφαρμοστεί! Εμβληματικά αεροσκάφη: F-16C Block 50, Barak II και MiG-29SMT, καθώς και αεριωθούμενα για άλλα έθνη. Η Ιταλία απέκτησε το υποκατάστημα της Ουγγαρίας, το οποίο περιλαμβάνει 11 οχήματα εδάφους που ξεκινούν από το Csaba και καταλήγουν στο KF41, καθώς και 3 ελικόπτερα. Το πρώτο νοτιοκορεατικό όχημα, το VIDAR — το οποίο φτάνει ως παραλλαγή εξαγωγής που χρησιμοποιείται από τη Νορβηγία — έρχεται επίσης στο σουηδικό δέντρο! Τα οπτικά εφέ του ανέμου, του καπνού και των εκρήξεων πυρομαχικών και άλλα έχουν επίσης βελτιωθεί, καθώς επίσης έχουν φτάσει ένα rank VI Bluewater και 3 θωρηκτά υψηλής ποιότητας. Δύο νέοι χάρτες, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του “Test Site — 2271”, είναι επίσης εδώ.

Εφαρμοσμένα χαρακτηριστικά από τον Οδικό Χάρτη

Έχουν εφαρμοστεί αρκετές προσθήκες οδικού χάρτη που περιμένατε υπομονετικά. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις αλλαγές στο ξεχωριστό άρθρο ειδήσεων εδώ.

Αεροσκάφος: Εμβληματικά τζετ και μερικές αλλαγές στο πιλοτήριο!

Μια χούφτα αεροσκάφη έχουν φτάσει! Οι προσθήκες κυμαίνονται από τα κορυφαία αεροσκάφη όπως τα F-16C Block 50, Barak II και MiG-29SMT για τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την ΕΣΣΔ, έως το ενδιαφέρον ιπτάμενο σκάφος He 115 C-1 για τη Γερμανία. Για τη Βρετανία, ένα εύχρηστο Sea Harrier έρχεται στο ερευνητικό δέντρο καθώς και ολοκαίνουργια πιλοτήρια για 3 παραλλαγές Spitfire. Η Ιταλία έλαβε το ευπρόσδεκτο AV-8B Plus, η Γαλλία το γρήγορο Super Etendard και η Σουηδία το αεροσκάφος premium Röd Adam, συν το T 2. Σίγουρα υπάρχουν πολλά αεροσκάφη για να διαλέξετε, η λίστα είναι παρακάτω.

ΗΠΑ: f-16 block 50

γερμανια: he 115 c-1

Ιταλία:av-8B plus

Ρωσία: mig-29 smt(9-19)

Γαλλία: super etendard,Loire 130 (Ship-based aircraft)

μεγάλη Βρετανία: Sea Harrier FRS.1 (e)Sea Harrier FRS.1 (Cockpit updated)Spitfire Mk1, Mk2 and Mk5 (Cockpits updated)

Σουηδία:A32A Röd Adam (Premium)T 2

Ισραήλ: f16D block

Επίγεια οχήματα: Ο ουγγρικός κλάδος εδάφους!

Φτάνουν 23 ενδιαφέροντα οχήματα! Η ικανότητα κορυφαίας βαθμίδας της Βρετανίας έχει επεκταθεί με την προσθήκη του Bhishma ως οχήματος της μοίρας και η ΕΣΣΔ έλαβε την δεξαμενή υψηλής ποιότητας TO-55 ικανή για φλογοβόλο. Η Ιταλία απέκτησε τον κλάδο των χερσαίων δυνάμεων της Ουγγαρίας, ξεκινώντας από το Csaba και καταλήγοντας στο ικανό KF41, το οποίο είναι το κερασάκι στην τούρτα που ξεπερνά αυτή τη γραμμή, και η Κίνα το MBT-2000. Η Γαλλία αποκτά το AMX-10M με δυνατότητα ATGM και η Σουηδία αποκτά ένα νέο premium, το VIDAR, το οποίο διαθέτει πυροβόλο 155 χιλιοστών, ικανό να προκαλέσει τον απόλυτο όλεθρο στους αγώνες. Ο πλήρης κατάλογος των οχημάτων εδάφους είναι παρακάτω.

ΗΠΑ: imp.chaparral

ρωσια: to-55, 2s1

Μεγάλη Βρετανία: Bhishma

γαλλια:Leclerc AZUR,AMX-10M

Γερμανία:Leopard 2 PSO

κινα:MBT-2000,M41A3 (Premium)

Ισραήλ:Imp.Chaparral

Σουηδία:VIDAR (Store pack),Pvkv IV

Japan:TKX (P)

ιταλια:39.M Csaba,Turan IZrinyi IITuran IIIZSU-57-2ZSU-23-42S1BTR-80AT-72M1Leopard 2A4KF41

Ελικόπτερα: Ο κλάδος ελικοπτέρων της Ουγγαρίας

Ένας νέος κλάδος και συνολικά 7 προσθήκες ελικοπτέρων έρχονται στο παιχνίδι! Το τρομερό επιθετικό ελικόπτερο OH-58D για τις ΗΠΑ και την Κίνα και το Mi-8TB και TV για τη Γερμανία και την ΕΣΣΔ αντίστοιχα. Η Ιταλία λαμβάνει 3 ουγγρικές παραλλαγές Mi-24, συμπεριλαμβανομένου του premium Mi-24P που σίγουρα θα συμπληρώσει τη σύνθεση των ουγγρικών χερσαίων δυνάμεων στο ιταλικό δέντρο. Επιπλέον, δημιουργήσαμε ένα σωρό νέους μοναδικούς ήχους για πολλά ελικόπτερα.

ΗΠΑ:OH-58D

Ρωσία:Mi-8TV

Γερμανία:Mi-8TB

Κίνα:OH-58D

Ιταλία:

  • Mi-24V
  • Mi-24D
  • Mi-24P (Premium)

Ναυτικά οχήματα: Rank VI Bluewater και premium Battleships!

Τα ερευνητικά δέντρα Bluewater επεκτείνονται — στην κατάταξη VI! Με αυτό, το νέο USS Texas και μαζί με αυτό, κατατάσσουν τα V premium Battleships: USS Arkansas, SMS Nassau και Marat! Θέλατε ποτέ να παίξετε με όμορφα μεγάλα πλοία; Τώρα είναι η ευκαιρία σας. Η Ιαπωνία έχει επίσης λάβει κάποιες μικρές αλλαγές στο εφεδρικό πλοίο στο Bluewater, το νέο IJN Momi. Η πλήρης λίστα είναι παρακάτω.

ΗΠΑ:USS Arkansas (Store pack),USS Texas

Γερμανία:SMS Nassau (Premium)Drache

Ιαπωνία:IJN Momi(Reserve)PT-808

Ρωσία:Marat (Store pack)

Νέοι μηχανισμοί και εντυπωσιακά οπτικά εφέ!

Δουλέψαμε σε έναν χάρτη αεροσκαφών που επρόκειτο να βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Ασία. Το Rocky Pillars έρχεται στο παιχνίδι και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα παίξει η μάχη με αεροσκάφη ανάμεσα στους μεγάλους, καλά, βραχώδεις πυλώνες. Για μάχες εδάφους, έχουμε κάνει κάποιες βελτιώσεις στο Test Site — 2271, το οποίο τώρα επιστρέφει στην περιστροφή του χάρτη μετά την αρχική του κυκλοφορία στο συμβάν Atomic Heart. Αυτός ο χάρτης έχει βελτιωθεί με βάση τα σχόλιά σας — σας ευχαριστούμε και απολαύστε!

Υπάρχουν πολλά περισσότερα

Εκτός από τις συνήθεις προσθήκες οχημάτων, μηχανικών και επιδιορθώσεων σφαλμάτων, έχουμε και άλλα διάφορα χαρακτηριστικά. Οι φωτογραφίες οχημάτων σε κάρτες stat τώρα λάμπουν με σαφή και ομοιόμορφο τρόπο, επιτρέποντάς σας να βλέπετε καλύτερα πώς μοιάζει ένα όχημα. Χρήσιμες πληροφορίες έχουν προστεθεί στο παράθυρο τροποποίησης κάθε οχήματος — αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα μπόνους βαθμίδας και μια χρήσιμη γραμμή για να δείτε την πρόοδο του ποσού του RP τροποποίησης που απαιτείται ως αριθμός και ως ποσοστό. Ω, ναι, έχουμε επίσης προσαρμόσει πολλούς ήχους οχημάτων.

πιγη: warthunder.com