ΕπικαιρότηταΥγεία-Διατροφή

Έναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Ιατρείου Ψυχικής Υγείας σε Ξυλόκαστρο & Δερβένι

Social spread

νακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Ιατρείου Ψυχικής Υγείας στο Ξυλόκαστρο και, για πρώτη χρονιά, στο Δερβένι. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που γίνεται σε συνεργασία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με το εθελοντικό σωματείο «ΚΕ.ΚΟΙ.ΨΥ.» της Πάτρας (Κέντρο Κοινοτικής Ψυχιατρικής).

Το σωματείο αυτό αποτελείται από ειδικούς Ψυχικής Υγείας (Ψυχίατρο, Ψυχολόγο, Λογοθεραπευτή, Κοινωνική Λειτουργό) και λειτουργεί στην Πάτρα από το 1994. Το Κοινωνικό Ιατρείο Ψυχικής Υγείας θα λειτουργεί κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα.

Υπηρεσίες του ιατρείου και το κοινό που θα υποστηρίζεται

Η πλήρης δραστηριοποίηση του Ιατρείου θα παρέχει τη δυνατότητα για έγκαιρη διάγνωση, θεραπευτικές παρεμβάσεις, συμβουλευτικές παρεμβάσεις και τέλος, ενημέρωση του κοινού μέσω ημερίδων σε ζητήματα Ψυχικής Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, θα ωφελούνται δημότες με χρόνια ή πρόσφατα ψυχολογικά προβλήματα, με χρόνια προβλήματα σωματικής υγείας (ψυχοκοινωνική υποστήριξη), με ζητήματα σχετιζόμενα με την ηλικία (ηλικιωμένοι, έφηβοι), με ψυχολογικά ζητήματα λόγω οικονομικής κρίσης, με ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Οι συνεδρίες παρέχονται δωρεάν.

Καλέστε μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας

Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας καλείτε στα τηλέφωνα:

  • Ξυλόκαστρο: 27430 24748
  • Δερβένι: 27433 60101

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *