Επικαιρότητα

Αναχώρησε η 1η αποστολή βοήθειας του δήμου Κορινθίων για την Θεσσαλία

Social spread

«Είμαστε δίπλα σας, καλή δύναμη!» Αναχώρησε η 1 η αποστολή βοήθειας του δήμου Κορινθίων για την Θεσσαλία.

Με το μήνυμα «Είμαστε δίπλα σας, καλή δύναμη» αναχώρησε εχθές το απόγευμα η 1 η αποστολή βοήθειας από το δήμο Κορινθίων, τους συλλόγους που υποστήριξαν και τους δεκάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συνεισφοράς, για τους συμπατριώτες μας στην Θεσσαλία που δοκιμάζονται από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Το θεατράκι του δημαρχείου γέμισε ασφυκτικά με την αλληλεγγύη, την εν συναίσθηση, την συμπαράσταση των Κορινθίων , αποδεικνύοντας πως αυτός είναι ο ουσιαστικός πολιτισμός!

3 φορτηγά αυτοκίνητα παρέλαβαν τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το Σάββατο μέχρι και χθες Τετάρτη, από το δημαρχείο που ήταν ο κύριος χώρος συγκέντρωσης αλλά και από δημοτικά διαμερίσματα όπως η Αρχαία, ο Σολομός, ο Άγιος Βασίλειος που συγκέντρωσαν τοπικά ότι μπορούσαν, και ήταν πολλά αυτά που μπορούσαν!

Την διαδικασία επέβλεψαν από κοντά ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρίνα Ραντίτσα. Για την παράδοση των ειδών έχει γίνει συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς ώστε να διανεμηθούν και να δοθούν σε εκείνους που έχουν ανάγκη ό,τι είδος έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και η Αντιδήμαρχος Μαρίνα Ραντίτσα ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες που έσπευσαν να προσφέρουν από το υστέρημά τους καθώς επίσης και τους συλλόγους που βοήθησαν στην πρωτοβουλία, τον Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου ,τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου, , την Εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Σολυγείας, Το Ελληνικό Επιστημονικό Κέντρο Εκπαίδευσης Καινοτόμων Προγραμμάτων Ασφάλειας – Άμυνας – Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ε.Ε.Κ.Ε.Α.Α Κ.Κ Π.Π ΚΟΙΝΣΕΠ και τον ΠΑΣ Κόρινθος.
Τέλος, ευχαριστούνε θερμά την εταιρία Korinthia lines του κ. Θεοφάνη Κανέλλου για την δωρεάν μεταφορά των ειδών στην Θεσσαλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *