Επικαιρότητα

Βασίλης Νανόπουλος: Αναγνωρίζω την προσφορά σας στην Αυτοδιοίκηση και περιμένω από εσάς να συνεχίσετε!Βασίλης Νανόπουλος:

Social spread

Η κίνηση αναγνώρισης και σεβασμού του Δημάρχου Κορινθίων στους πρ.Προέδρους κ.κΓιαννακουλόπουλο και Λίτσα

Κίνηση υψηλού συμβολισμού, αναγνώρισης έργου και μελλοντικής συνεργασίας από τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλο προς τους πρ.Προέδρους Άσσου και Κουταλά κ.κ Γιαννακουλόπουλο και Λίτσα οι οποίοι παρέδωσαν το χαρτοφυλάκιο τους στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες που επέβαλε η νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τους δυο αυτοδιοικητικούς στο γραφείο του, είχε μαζί τους συνεργασία και αμέσως μετά παραχώρησε, από κοινού με τους προέδρους, συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

«Είχα την χαρά και την τιμή να υποδεχτώ σήμερα στο γραφείο μου δυο προέδρους με μακρόχρονη θητεία στην Τ.Α οι οποίοι στις πρόσφατες αρχαιρεσίες έπαψαν να είναι πρόεδροι, και να συνεργαστώ μαζί τους. θα ήθελα και δημοσίως να τους ευχαριστήσω θερμά για την βοήθεια και προσφορά τους στο δήμο και την κοινότητά τους ! Σπανίζουν οι άνθρωποι με διάθεση προσφοράς, τέτοια που έχουν επιδείξει οι 2 πρόεδροι και θέλω σήμερα και να την αναγνωρίσω και να τους δεσμεύσω για την συνέχιση αυτής της πορείας» είπε ο δήμαρχος έχοντας στο πλευρό του τους δυο προέδρους. «Με τους νέους προέδρους, ως έχω θεσμική υποχρέωση θα συναντηθώ και θα συνεργαστώ, δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω δημοσίως τα όσα οι δύο πρόεδροι έχουν πράξει τα προηγούμενα χρόνια με υψηλό αίσθημα προσφοράς προς τις κοινότητές τους και τον δήμο.

«Ο πρώτος χρόνος ήταν δύσκολος και δεν μπορούσαμε να αποδώσουμε στο μέγιστο » παραδέχτηκε ο κ. Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος, «όμως και ο Δήμαρχος Κορινθίων και εγώ ως Πρόεδρος βάλαμε στην άκρη όσα μας χώριζαν και εστιάσαμε στο κοινό όφελος των πολιτών. Στα 3 επόμενα χρόνια η συνεργασία μας υπήρξε άριστη, παρά τις επιθέσεις που και εγώ δεχόμουν αλλά και ο δήμαρχος, και το αποτέλεσμα φαίνεται στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στον Άσσο. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κορινθίων, τους Αντιδημάρχους, την ΔΕΥΑΚ, το τοπικό συμβούλιο του χωριού μου, είμασταν και ήσασταν παρόντες 24 ώρες το 24ωρο και κατορθώσαμε να λύσουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα » είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννακουλόπουλος, εστιάζοντας στην περσινή επιτυχημένη προσπάθεια άρδευσης της περιοχής και την σωτηρία των παραγωγών σε μεγάλο βαθμό και ευχόμενος στον Δήμαρχο Κορινθίων καλή επιτυχία στις εκλογές του Οκτωβρίου.

«Τα τρία χωριά που εκπροσώπησα ως πρόεδρος δεν έχουν απολύτως κανέναν παράπονο. Όποτε χρειαστήκαμε τον Δήμαρχο ήταν παρών! Παρά την πανδημία και όλες τις δυσκολίες αυτά τα 3,5 χρόνια, ο δήμαρχος έκανε 27 έργα στα χωριά μας. Δήμαρχε σ ευχαριστώ και είμαι μαζί σου, σε στηρίζω!» ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Λίτσας.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων ανακοίνωσε στους δυο προέδρους πως το έργο για το οποίο και οι δυο πάσχισαν, το έργο διαδικτύωσης και μεταφοράς ύδατος από τον αγωγό στο Σπαθοβούνι στην Δ.Ε Άσσου – Λεχαίου, εγκαινιάζεται την επόμενη εβδομάδα. «Θα είστε παρόντες! Βεβαίως και οι νέοι πρόεδροι που προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, αλλά και εσείς» είπε ο Δήμαρχος κλείνοντας την κοινή συνέντευξη τύπου με μια εγκάρδια φωτογραφία, αντιπροσωπευτική των συναισθημάτων και των διαθέσεων του.

«Σας αγκαλιάζω για να επιβεβαιώσουμε αυτό που πρέπει. Ότι θα συνεχίσετε να εργάζεστε και να υπηρετείτε το δήμο Κορινθίων. Σας ευχαριστώ πολύ για όσα έχετε προσφέρει και για όσα θα συνεχίσετε και στο μέλλον να προσφέρετε»

Ο Δήμαρχος προτίθεται να πράξει αναλόγως με τους προέδρους που άλλαξαν και στις άλλες κοινότητες του δήμου Κορινθίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *