Επικαιρότητα

Δήμος Κορινθίων: Τα παιδιά συνεχίζουν να δείχνουν το δρόμο της ανακύκλωσης!

Social spread

Πήραν τις τσάντες ανακύκλωσης με χαρά! Με προσήλωση που θα ζήλευαν και οι μεγάλοι διάβασαν το φυλλάδιο με τις…οδηγίες και άκουσαν με υπομονή τα όσα είχε να τους πει ο Ανδρέας Πανούσης, Μηχανικός Περιβάλλοντος και ειδικός σύμβουλος του δημάρχου.

Στις σχολικές τους τσάντες έβαλαν και μια «ειδική» γόμα ανακύκλωσης, ένα μικρό αναμνηστικό για την σχολική τους κασετίνα ώστε να θυμούνται συνεχώς την αξία της ανακύκλωσης για τα ίδια, το σχολείο τους, το σπίτι τους, το περιβάλλον και τον πλανήτη!

Ο λόγος για τους μικρούς μαθητές του 1ου και 3ου δημοτικού σχολείου Κορίνθου που έφτασαν με τα καπελάκια τους και τα χαμόγελά τους στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία «Παναγή Τσαλδάρη» συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους προκειμένου να συμμετέχουν στην δράση ενημέρωσης για την ανακύκλωση στέλνοντας το μήνυμα της κινητοποίησης σε όλους μας!

Ευχαριστούμε πολύ τα δυο σχολεία για την ανταπόκριση τους! Τα παιδιά για τον ενθουσιασμό τους! Τους δασκάλους τους για την περιβαλλοντική φιλοσοφία που διδάσκουν!

Η δράση διήρκησε έως τη μια το μεσημέρι και μοιράστηκαν περίπου 1500 τσάντες ανακύκλωσης συνοδευόμενες από ενημερωτικά φυλλάδια. Οι δημότες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τον υπεύθυνο της δράσης κ.Ανδρέα Πανούση, να λύσουν τυχόν απορίες και να ζητήσουν κατευθύνσεις.

Στόχος του δήμου Κορινθίων είναι η αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης και προς τούτο οι δράσεις θα συνεχιστούν με εντονότερους ρυθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *