Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Δήμος Σικυωνίων: Πρωτότυπα δώρα για τους μαθητές των Σχολείων

Social spread

Μια έκπληξη και δώρα επιφύλαξε και φέτος η δημοτική αρχή Σικυωνίων στους μικρούς μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Κιάτου.

Ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος και ο πρόεδρος της Μηκώνης Δημήτρης Ζάρκος επισκέφτηκαν τα σχολεία και μοίρασαν στα παιδιά παγούρια με το λογότυπο του δήμου Σικυωνίων, καθώς και το πρωτότυπο νέο επιτραπέζιο παιχνίδι με πρόσωπα και εικόνες του Σικυώνιου πολιτισμού.

Τα παγούρια, τα οποία είναι ιδιαίτερα καλαίσθητα, με πρακτική λαβή και κατάλληλα σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές, για την αποθήκευση νερού, θυμίζουμε ότι ξεκίνησαν να μοιράζονται στους μαθητές την άνοιξη του 2019, όταν το Κιάτο για πρώτη φορά, 24 ώρες τη μέρα και 365 μέρες το χρόνο, απέκτησε πόσιμο νερό.

Τα «Σύμβολα Σικυώνιου Πολιτισμού», το επιτραπέζιο παιχνίδι μνήμης με κάρτες αποτελεί μια παραγωγή της «Μηκώνης» που σκοπό έχει με εύπεπτο τρόπο να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου τους.

Με αυτά τα δύο, όμορφα, χριστουγεννιάτικα δώρα λοιπόν, η δημοτική αρχή Σικυωνίων ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!