Επικαιρότητα

Ενημέρωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για τα θέματα διάβρωσης της ακτής στο Ξυλόκαστρο και άρδευσης σε Λέχαιο και Ασο

Social spread

Συνεργασία με στελέχη της Π.Ε. Κορινθίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος επισκέφθηκε το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης είχε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρη Βυτινιώτη και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσο Γκιολή, καθώς και με υπηρεσιακά στελέχη.

Εξ άλλου, ο Π. Νίκας είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, από τον οποίον ενημερώθηκε για το σοβαρότατο πρόβλημα διάβρωσης και καθιζήσεων στον παραλιακό πεζόδρομο του Ξυλοκάστρου. Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι στην περιοχή θα μεταβούν άμεσα μηχανικοί της Π.Ε. Κορινθίας προκειμένου να διενεργήσουν αυτοψία και να εισηγηθούν λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Επίσης, ο Π. Νίκας συναντήθηκε με τους προέδρους Λεχαίου Ανδρέα Πούλο και Ασου Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο, οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά με το σοβαρό ζήτημα που υφίσταται με την άρδευση στις περιοχές τους, το οποίο φαίνεται να συνδέεται με την διαχείριση του αγωγού που φέρνει νερό από την Στυμφαλία.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης, την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί ευρεία σύσκεψη για το θέμα αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *