Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Νίκος Ταγαράς: Η Γέφυρα στο Μεσινό θα ανακατασκευαστεί!

Social spread

Τα κονδύλια ύψους 1,2 εκατ. ευρώ δεν πρόκειται να χαθούν και γι’ αυτό κάνουμε ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει το έργο.

Την περασμένη Κυριακή, 3 Απριλίου συναντήθηκα στο Μεσινό και στη Γκούρα με τον δήμαρχο Σικυωνίων, Σπύρο Σταματόπουλο, τον αντιδήμαρχο Φενεού, Σπύρο Κουτρέτση, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ Παναγιώτη Φιακά, τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Τσόγκα και τους Τοπικούς Προέδρους. Μεταξύ άλλων σημαντικών θεμάτων, συζητήθηκε ο κίνδυνος να χαθούν τα πολύτιμα κονδύλια για την ανακατασκευή της γέφυρας στο Μεσινό, που «κόπηκε» στα δυο, από τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα του Φεβρουαρίου 2019.

Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του -και οφείλουμε να τη βρίσκουμε και να την υλοποιούμε άμεσα και αποτελεσματικά. Τελικά δόθηκε παράταση έως τα τέλη του 2022, χρόνος ικανοποιητικός ώστε να συμβασιοποιηθούν όλες οι σχετικές εργολαβίες και να ξεκινήσει πλέον το έργο ανακατασκευής της γέφυρας στο Μεσινό!

Το συγκεκριμένο έργο είναι απαραίτητο και αναγκαίο, πράγμα που αναγνωρίζει και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με την ηγεσία του οποίου συνεργάζομαι εξαιρετικά σε καθημερινή βάση.

Ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Νίκο Ταγαρά που ξεμπλόκαρε ένα έργο που είχε βαλτώσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Όταν ήρθε την περασμένη Κυριακή στον Φενεό, πολίτες και εγώ τού θέσαμε τον κίνδυνο να χάσουμε την χρηματοδότηση για την ανακατασκευή της γέφυρας. Η αντίδρασή του ήταν άμεση και -όπως πάντα- αποτελεσματική. Θερμές ευχαριστίες για τη στήριξή του σε όλη την περιοχή, για ένα σωρό διαφορετικά ζητήματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *