Επικαιρότητα

Ο Μανούσος Μανουσάκης στο πλευρό του Δημάρχου Κορινθίων ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού

Social spread

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος έχει την ιδιαίτερη χαρά και την μεγάλη τιμή να ανακοινώσει σήμερα την συνεργασία του με τον σπουδαίο σκηνοθέτη και δημιουργό κ.Μανούσο Μανουσάκη.

Ο κ.Μανουσάκης αποδέχτηκε την πρόταση του κ.Δημάρχου να βρεθεί στο πλευρό του ως Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου συζητήθηκαν τα πρώτα θέματα παρέμβασης και πολύ σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε: <<Είναι μεγάλη μου τιμή η συνεργασία με τον κ.Μανούσο Μανουσάκη. Η εμπειρία του, οι προτάσεις του, οι συμβουλές του θα είναι για τον δήμο Κορινθίων πολύτιμες. Είμαι βέβαιος πως όλα όσα συζητήσαμε και σχεδιάζουμε θα τύχουν την αποδοχής των πολιτών και θα προσδώσουν στον τόπο μας νέα πολιτιστικά χαρακτηριστικά, μια νέα φιλοσοφία και αντιμετώπιση.>>

Ο κ.Μανουσάκης από την πλευρά του δήλωσε πως για να υλοποιηθεί όλη αυτή η προσπάθεια, θα επιθυμούσε να συνεργαστεί με τους πολιτιστικούς φορείς του δήμου ώστε όλοι μαζί να διαμορφώσουν το περιβάλλον για την ανάπτυξη των σχεδίων τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *