Επικαιρότητα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2023, 7ος γύρος, Σχολή Μηχανικού Λουτράκι, 11 – 12 Νοεμβρίου

Social spread

Υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στο Λουτράκι

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023 θα διοργανώσει τον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου.

Ο αγώνας για ακόμη μία χρονιά διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, με την πολιτική ηγεσία του τόπου να δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα στο δημοφιλές άθλημα του Drift.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η αφρόκρεμα των οδηγών Drift της χώρας μας (κατηγορίες Drift 1, Drift 2, Drift3), θα προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα στους εκατοντάδες οπαδούς οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου.

Οι συμμετοχές του 7ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift ξεκινούν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ώρα 23:59. Να υπενθυμίσουμε πως οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω Σ.Δ.Δ.Α. στον ηλεκτρονικό ιστότοπο: www.e-omae-epa.gr

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6908 805 068 και στο email: info@startline.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *