Επικαιρότητα

Παρουσίαση του 1oυ Εικονογραφημένου Λεξικού Ελληνικό – Ρομανί από το 3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού & το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού.

Social spread

Σε θερμό κλίμα και με ξεχωριστούς ομιλητές, πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση αναφορικά με το 1o Εικονογραφημένο Λεξικό Ελληνικό – Ρομανί. Στην γεμάτη αίθουσα κόσμο, στην Παραλία Βραχατίου, εξαίρετοι εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι, μας παρουσίασαν τις δράσεις τους και το εικονογραφημένο λεξικό.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς & συνεργάτες, καθώς και στους μαθητές που με τις όμορφες ενέργειές τους στήριξαν αυτή την δράση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμβολή της Βουλής Των Ελλήνων υπήρξε καταλυτική για την έκδοση του Ελληνό – Ρομανί λεξικού. Παράλληλα, ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Πολιτισμού, κο Χρίστο Δήμα, για την πολύτιμη στήριξή του.
Ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, κος Θανάσης Μανάβης, χαιρετίζει αυτή την μοναδική δράση και υποσχέθηκε να προσπαθήσει να δρομολογήσει την μεταφορά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού.
Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν και όλοι συμφώνησαν στο τέλος της βραδιάς, ότι οι δρόμοι της γνώσης επιβάλλεται να είναι ανοικτοί σε όλα τα παιδιά!