Επικαιρότητα

Στα κτήματα παραγωγών που υπέστησαν ζημιές σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

Social spread

Την τεράστια ζημιά που έχουν υποστεί από τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων εβδομάδων αμπελώνες παραγωγών στο δήμο Κορινθίων διαπίστωσε σε μια ακόμα επίσκεψη του σε κτήματα σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Η παραγωγή έχει ουσιαστικά καταστραφεί με την αποτίμηση αρχικά και την αποζημίωση έπειτα των παραγωγών να είναι ο μόνος δρόμος στην παρούσα φάση για την στήριξη των παραγωγικών τάξεων.

Ο Δήμαρχος την Δευτέρα θα παραστεί στην σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το θέμα που αφορά την Κορινθία και θα μεταφέρει όχι μόνο τα λεγόμενα των παραγωγών αλλά και εικόνες που κατέγραψε και αποδεικνύουν το μέγεθος της ζημιάς.

«Οι αγρότες του δήμους μας έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική καταστροφή, οι υψηλές θερμοκρασίες κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της παραγωγής τους η οποία ήταν σε στάδιο συγκομιδής. Από την πρώτη στιγμή, σε συνάντηση που είχα με τους παραγωγούς στην Δ.Ε Άσσου – Λεχαίου, μίλησα με τον διοικητή του ΕΛΓΑ και ζήτησα να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε η καταγραφή σε όλα τα κτήματα του δήμου Κορινθίων να γίνει γρήγορα και οι παραγωγοί να αποζημιωθούν Η παρουσία μου στην σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα στο Υπουργείο έχει επίσης αυτό το σκοπό. Να πιέσουμε ώστε γρήγορα να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις και να δοθούν οι αποζημιώσεις.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *