Επικαιρότητα

Συναντήσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας

Social spread

Τα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο, επισκέφθηκε το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης είχε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη και ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τάσο Γκιολή, καθώς και την εντεταλμένη για θέματα πολιτισμού περιφερειακή σύμβουλο Αθηνά Κόρκα, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ακόμα, ο Π. Νίκας είχε συνάντηση στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας με τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Σπύρο Ζαχαριά.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε σειρά από σημαντικά έργα του Δήμου Κορινθίων. Οπως είπε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επίκειται υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων οι οποίες θα έλθουν προς συζήτηση στην μεθεπόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας ενημέρωσε τον δήμαρχο Β. Νανόπουλο ότι σύντομα, στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ, θα υπάρξουν προσκλήσεις για ένταξη έργων ύδρευσης και αναπλάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *