Επικαιρότητα

Συνεχίζει το έργο κατασκευής του σχολικού συγκροτήματος Αρχαίας Κορίνθου ο Δήμος Κορινθίων.

Social spread

Ο Δήμος Κορινθίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση του έργου κατασκευής του σχολικού συγκροτήματος Αρχαίας Κορίνθου. Με απόφαση της η οικονομική επιτροπή του δήμου σε συνεδρίαση της την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, αποφάσισε την αποδοχή του αποτελέσματος της διαπραγμάτευσης που προηγήθηκε με τον ανάδοχο και την επανέναρξη των εργασιών.

Το σχολικό συγκρότημα της Αρχαίας Κορίνθου είναι ένα έργο ιδιαιτέρως σημαντικό για την περιοχή. Οφείλαμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προέκυψαν ώστε να ικανοποιήσουμε ένα αίτημα ετών για μαθητές, γονείς και δασκάλους.Το έργο δεν χάνεται, το έργο συνεχίζεται.

Το έργο σε λίγους μήνες αποδίδεται. Ένα σχολείο μοναδικό στην χώρα, ένα σχολείο – μουσείο που μπορεί να αποτελέσει έναν ακόμα πόλο έλξης επισκεπτών από την χώρα και το εξωτερικό.

Η απόφαση αποδοχής της διαπραγμάτευσης με τον ανάδοχο και συνέχισης του έργου ελήφθη από την οικονομική επιτροπή του δήμου Κορινθίων κατά πλειοψηφία. Υπερψήφισαν η παράταξη του Δημάρχου κ.Βασίλη Νανόπουλου και η παράταξη του κ.Αλέξανδρου Πνευματικού. Αρνητική ήταν η ψήφος της παράταξης του κ.Νίκου Σταυρέλη και του ανεξάρτητου συμβούλου κ.Χρήστου Κορδώση .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *