Επικαιρότητα

Διακριθέντες αθλητές του ΑΣ «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» στο δημαρχείο Αιγιαλείας

Social spread

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε στα μέσα της περασμένης εβδομάδος ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος που υποδέχθηκε στο δημαρχείο δύο παιδιά που μας κάνουν υπερήφανους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε .

Οι αθλητές του «ΑΣ Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» Ανδρέας Γεωργίου και Ευγενία Βαρβία συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Συλλόγου Νεκτάριο Αργυριάδη και τον προπονητή Νίκο Τσιοφύλα έγιναν δεκτοί στο δημαρχείο από τον δήμαρχο και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητικών εκδηλώσεων του δήμου Αιγιαλείας Χρήστο Τσερεντζούλια.

Ο 19χρονος Ανδρέας Γεωργίου ανάμεσα στις πολλές επιτυχίες ήρθε 1ος στα 1500 μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών Κ20 (Τρίκαλα 27/7/2024), ενώ η 17χρονη Ευγενία Βαρβία συμμετείχε στη διεθνή συνάντηση μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου, στο αγώνισμα των 800μ. (31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2024).

Οι νεαροί Αιγιαλείς αθλητές μίλησαν για τις εμπειρίες τους στις σημαντικές διοργανώσεις που συμμετείχαν και αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα συμμετοχής των νέων είτε σε ομαδικά είτε σε ατομικά αθλήματα.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ΄. Καλογερόπουλος συγχαίροντας τους δύο αθλητές σημείωσε ότι οι επιδόσεις τους ανεβάζουν τον πήχη του ΑΣ «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» ευχόμενος καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο του Συλλόγου που χαρίζει στην Αιγιάλεια ολοένα και περισσότερες επιτυχίες.