Επικαιρότητα

21ης Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών – Αίτημα Συνεργασίας για την Υποδοχή της «ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Social spread

Έφτασε η ώρα να συντονίσουμε τις ενέργειές μας για μια επιτυχημένη προβολή του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας αλλά και της πόλης μας μέσω της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Ως εκ τούτου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής» καλεί τους Συλλόγους το Σάββατο 22 Ιουλίου και ώρα 18:30 στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Αγίου Βλασίου 20, στο Ξυλόκαστρο, με σκοπό να μας ενημερώσει για το πρόγραμμα της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο μας.

Πληροφορίες σχετικά με την τελετή της Λαμπαδηδρομίας

Ο Σύλλογός μας «Οι Φίλοι της Ζωής» συμμετέχει και διοργανώνει στο Ξυλόκαστρο την 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 18:00, στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) στις Αχαρνές.

Η Φλόγα θα φτάσει στο Ξυλόκαστρο την ίδια μέρα, Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 21:15, με κομβόι των Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ). Στη συνέχεια, οι Λαμπαδηδρόμοι, συνοδεία της μπάντας του Πυροσβεστικού Σώματος, θα κατευθυνθούν επί της παραλιακής οδού Σπ. Παπαγεωργίους, Κ. Καραμανλή, στην Πλατεία του Αγ. Βλασίου Ξυλοκάστρου όπου θα τους υποδεχθεί το Μουσικό και Χορευτικό πρόγραμμα από την Ένωση Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης». Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και άναμμα βωμού.

Την επομένη, Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 το απόγευμα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Λαμπαδηδρομία στον Δήμο Ξυλοκάστρου, η οποία θα καταλήξει στον προαύλιο χώρο του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου.

Θα ακολουθήσουν τιμητικές διακρίσεις σε νέους Εθελοντές Αιμοδότες και μουσική εκδήλωση στον ίδιο χώρο, με τιμή πρόσκλησης 6€ που θα παρέχονται 3 προϊόντα αξίας 2€ το καθένα (σουβλάκι/ μπύρα/ αναψυκτικό).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *