Επικαιρότητα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Social spread

«Είμαστε όλοι εδώ για να σας στηρίξουμε και να σας ενθαρρύνουμε να κάνετε πράξη τα όνειρά σας».

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς επεσήμανε τα εξής:

«Το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας προσπάθειας για την κατάκτηση της γνώσης που θα καταστήσει τον κάθε μαθητή καθοριστικό παράγοντα για την εξέλιξη και την ευημερία του τόπου μας.

Σε αυτό τον αγώνα που δίνετε εσείς, το μέλλον του Δήμου, εμείς ως Δημοτική Αρχή είμαστε ενεργοί συμπορευτές, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η μετάδοση της γνώσης να πληρούν, όσο είναι δυνατόν, τις προϋποθέσεις που η σημερινή εποχή απαιτεί. Γνωρίζουμε ότι έχουν συσσωρευτεί πολλά και χρόνια προβλήματα στη σχολική στέγη, τα οποία θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε.

Το σχολείο δεν είναι μόνο ένας χώρος γνώσης, αλλά και ένα σημαντικό κομμάτι της ίδιας της ζωής σας, όπου διαμορφώνονται οι αξίες, οι φιλίες και οι προσωπικές εμπειρίες που θα σας συνοδεύουν για πάντα. Η μάθηση είναι ένας τρόπος να εξελιχθείτε ως άνθρωποι και ως ενεργοί πολίτες.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, είστε οι καθοδηγητές των μαθητών σε αυτό το σημαντικό ταξίδι της γνώσης, ενώ η αφοσίωση και το πάθος σας για τη διδασκαλία αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Αγαπητοί γονείς, είμαι σίγουρος ότι θα σταθείτε στο πλευρό των παιδιών σας, προσφέροντας την ενθάρρυνσή σας σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής τους πορείας.

Αγαπητοί μαθητές, είμαστε όλοι εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε σας βήμα και να σας ενθαρρύνουμε να κάνετε πράξη τα όνειρά σας.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!»