Επικαιρότητα

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Social spread

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου, διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, κατά τις ώρες 12:30 – 18:00 και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 κατά τις ώρες 8:30 – 13:00, στο δημαρχείο της πόλης (Ιερά Οδός 364 & Κάλβου).

«Το αίμα είναι ανθρώπινο αγαθό που ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται και ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο και είναι μια πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας, που συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός πολιτισμού κοινωνικής αλληλεγγύης, στον ευρύτερο χώρο στον οποίο κινούμαστε και δρούμε καθημερινά».

Κάθε δωρητής αίματος προσφέρει μια αχτίδα ελπίδας σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Παρακαλούμε όλους τους Δημότες, τους Κατοίκους, τους Εθελοντές Αιμοδότες και τους Φίλους του Αιγάλεω, να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, προσφέροντας ό,τι πολυτιμότερο μπορούν για τον συνάνθρωπό τους, την ίδια τη ζωή.

Γίνε και Εσύ ο κρίκος που θα κρατήσει στη ζωή έναν άνθρωπο!