Επικαιρότητα

Το πράσινο λεωφορείο της ανακύκλωσης στην Κόρινθο

Social spread

Ανακυκλώνουμε – Προστατεύουμε το περιβάλλον – Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας

Το λεωφορείο της ανακύκλωσης στάθμευσε στην πλατεία “Παναγή Τσαλδάρη ” το πρωί. Οι θέσεις του γέμισαν με χαρούμενες παιδικές φωνές ,με μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων που ανταποκρίθηκαν σε μια ακόμα δράση αποδεικνύοντας το πραγματικό ενδιαφέρον και την περιβαλλοντική συνείδηση που αναπτύσσουν.

Τα “δρομολόγια ” ενημέρωσης ξεκίνησαν στις 09:30 το πρωί παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου ο οποίος ευχαρίστησε και επαίνεσε τα παιδιά για το ενδιαφέρον τους και τους δασκάλους για τις κατευθύνσεις και την διδαχή τους προς αυτά.

Άλλωστε, όλα ξεκινούν από τα παιδιά!

Παρόντες επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος, ο Διευθυντής Καθαριότητας κ.Σακκαρέλης, ο Ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας Παναγιώτης Σακελλαράκης και βεβαίως ο υπεύθυνος υλοποίησης της δράσης, ειδικός σύμβουλος περιβάλλοντος του Δημάρχου, Αντρέας Πανούσης.

Το λεωφορείο θα βρίσκεται στην πλατεία έως και το Σάββατο 11 Ιουνίου, στη 13:00 το μεσημέρι.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και αναμονής καλό θα είναι να προηγείται συνεννόηση με την υπεύθυνη του λεωφορείου ώστε να καθορίζεται η ακριβής ώρα συμμετοχής των ενδιαφερομένων.

Οι ώρες των δράσεων είναι:

09:30 – 13:00 & 17:00 – 20:00 (Πέμπτη 9.6 & Παρασκευή 10.6)

09:30 – 13:00 ( Σάββατο 11.6)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *