GamingΕπικαιρότητα

το νέο γερμανικό πλοίο στο war thunder SMS Elbing: Armor Inside

Social spread

Το SMS Elbing είναι το δεύτερο από τα δύο γερμανικά καταδρομικά της κατηγορίας Pillau της εποχής του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία παραγγέλθηκαν προηγουμένως από το Αυτοκρατορικό Ρωσικό Ναυτικό και τα οποία κατασχέθηκαν στο ξέσπασμα του Μεγάλου Πολέμου. Σύντομα, το SMS Elbing θα ενισχύσει την πρώιμη γκάμα των γερμανικών cruiser καθώς κατευθύνεται προς το War Thunder ως μέρος της σημαντικής ενημέρωσης της Εποχής των Drone!

SMS Elbing, ελαφρύ καταδρομικό, Γερμανία, Κατάταξη III

Χαρακτηριστικά:

• ισχυρά κανόνια

•Τορπίλες

•Χαμηλή θωράκιση

•Δεν διαθέτει όπλα ΑΑ

Στο War Thunder, το SMS Elbing θα είναι ένα νέο ελαφρύ καταδρομικό που θα αγκυροβολήσει στην βαθμίδα III του γερμανικού στόλου bluewater μετά την κυκλοφορία της επόμενης σημαντικου update. Γίνοντας ένα από τα πρώτα ελαφρά καταδρομικά νέοι καπετάνιοι θα μπορούν να ξεκλειδώσουν στο γερμανικό ναυτικό δέντρο, το SMS Elbing θα βοηθήσει στην εξομάλυνση της μετάβασης για τους καπετάνιους που μετακινούνται από αντιτορπιλικά σε μεγαλύτερα και πιο ισχυρά σκάφη.

Μόλις λάβουν το SMS Elbing, οι καπετάνιοι θα σημειώσουν αμέσως την πολύ βαρύτερη δύναμη πυρός που υπάρχει σε αυτό το πλοίο σε σύγκριση με τα περισσότερα γερμανικά αντιτορπιλικά που μπορεί να είχαν κυβερνήσει στο παρελθόν. Αντί για πυροβόλα 12,7 εκατοστών, οι καπετάνιοι έχουν πλέον πρόσβαση σε οκτώ από τα πολύ πιο ισχυρά κανόνια των 15 εκατοστών, επιτρέποντάς τους έτσι όχι μόνο να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά σε μικρότερα σκάφη αλλά και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά άλλα καταδρομικά με πυρομαχικά διάτρησης θωράκισης. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τέσσερα όπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ευρεία πλευρά, με το πέμπτο όπλο ενεργοποιημένο σε σωστές γωνίες πορείας. Επιπλέον, το οπλοστάσιο του SMS Elbing συμπληρώνεται επίσης από τέσσερα χρηστικά πυροβόλα των 52 χλστ. καθώς και από ένα ζεύγος εκτοξευτών τορπιλών των 500 χλστ., τοποθετημένα σε κάθε πλευρά του πλοίου αντίστοιχα.

Σε αντίθεση με την εξαιρετική δύναμη πυρός του SMS Elbing, η προστασία του πολεμικού πλοίου παραμένει κάπως αδύναμη. Αυτό είναι το πρώτο καταδρομικό θωρακισμένου καταστρώματος στο παιχνίδι – της λείπει η θωρακισμένη ζώνη, διατηρώντας την πανοπλία μέσα στο κύτος ως οριζόντιο κατάστρωμα 20 mm με πλευρικές πλάκες 40 mm. Αυτή η διάταξη προστατεύει τις ζωτικής σημασίας μονάδες του πλοίου από σφαιρίδια HE έως 150 mm (6”) και φυσίγγια AP έως 105 mm (6”). Το τιμόνι έχει πολύ καλύτερη προστασία από θωράκιση 80 χλστ.

Ωστόσο, χάρη στον σχετικά μέτριο κυβισμό του και ένα ισχυρό σύστημα πρόωσης, ικανό να παράγει 30.000 ίππους, το SMS Elbing μπορεί να φτάσει σε ηχητική τελική ταχύτητα 27,5 kts (51 km/h). Ως αποτέλεσμα, οι επίδοξοι καπετάνιοι αυτού του πολεμικού πλοίου δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν μήπως υστερήσουν σε σχέση με τους συμμάχους τους, αλλά και οι καπετάνιοι δεν θα πρέπει επίσης να περιμένουν ότι θα ηγηθούν της αποστολής. Ωστόσο, αφού εξετάσουμε την προστασία του πλοίου, αυτό μπορεί να μην είναι τόσο κακό τελικά. Αν μη τι άλλο, το να μένει πιο κοντά στους συμμάχους του θα ενισχύσει τις πιθανότητες του SMS Elbing να αποκρούσει μια αεροπορική επίθεση, δεδομένου ότι δεν διαθέτει τη δική του μπαταρία ΑΑ.

Το SMS Elbing κατευθύνεται ήδη για ναυμαχίες του War Thunder και αναμένεται να αγκυροβολήσει στις θύρες των παικτών με την κυκλοφορία της επόμενης σημαντικής ενημέρωσης – Drone Age. Στο μεταξύ, φροντίστε να συνεχίσετε να σαρώνετε τον ορίζοντα για περισσότερα νέα και πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη ενημέρωση. Μέχρι τότε, ήρεμες θάλασσες και καλοί κυνηγετικοί καπετάνιοι!

πιγή=warthunder.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *