GamingΕπικαιρότητα

Project “OverpoweredΝεο crafting event (war thunder)

Social spread

Τα καλά στρατιωτικά οχήματα δεν αφορούν μόνο τα χαρακτηριστικά τους: πρέπει επίσης να είναι φθηνά στην παραγωγή τους, να επισκευάζονται εύκολα και να είναι ανοιχτά σε σοβαρή αναβάθμιση. Ένα τέλειο παράδειγμα μιας τέτοιας μηχανής είναι το θρυλικό ελαφρύ βομβαρδιστικό Po-2. Αυτό το ολόπλευρο υπέροχο αεροσκάφος κέρδισε την αγάπη και τον σεβασμό των πιλότων πριν από 95 χρόνια και τώρα έχει γίνει διάσημο μεταξύ των παικτών του War Thunder για τις εκπληκτικές του ικανότητες όταν ελέγχεται από έναν έμπειρο πιλότο. Τι εκπληκτική σύμπτωση είναι, λοιπόν, ότι το Po-2 επιλέχθηκε από τον Οργανισμό ως πλατφόρμα για αναβαθμίσεις στο Project “Overpowered”.Δημιουργήστε μια “Overpowered” έκδοση ενός από τα πιο εκπληκτικά αεροσκάφη του παιχνιδιού, χρησιμοποιήστε το όπως προορίζεται και, στη συνέχεια, ανταλλάξτε το με αποκλειστικά οχήματα διαφορετικών κατηγοριών. Ένα αξιόλογο αεροσκάφος αξίζει άξιες ανταμοιβές.

Ανταμοιβές

Po-2M (Rank I) — premium,κουπόνι Θρυλικό καλό και θρυλικό κακό! Το Mule, το πιο αργό αεροσκάφος του παιχνιδιού, τώρα με floats και premium status. Είναι άχρηστο; Είναι OP; Εξαρτάται από σένα!

SMS Ostfriesland (Κατάταξη V) — εκδήλωση, κουπόνιΤο θωρηκτό Dreadnought Ostfriesland συνδυάζει όλες τις κύριες ιδιότητες τέτοιων πλοίων: ισχυρά πυροβόλα κυρίου διαμετρήματος, βαριά πανοπλία και χαμηλή ταχύτητα

CCVL (Κατάταξη VI) — εκδήλωση,κουπόνι

Αυτό το αμερικανικό πειραματικό ελαφρύ τανκ προστατεύεται μόνο από σφαίρες και θραύσματα, αλλά η εντυπωσιακή του κινητικότητα και τα υπέροχα όπλα του το καθιστούν τέλειο ανιχνευτή και ελεύθερο σκοπευτή.

Jaguar E (Rank VI) — εκδήλωση,κουπόνι Το διθέσιο Jaguar E είναι ένα από τα καλύτερα αεροσκάφη κρούσης της Γαλλίας. Μεγάλα ωφέλιμα φορτία και εξαιρετική επιλογή κατευθυνόμενων και ακαθοδηγούμενων όπλων!

Βασικά στοιχεία

Είναι απαραίτητα για τη συναρμολόγηση εξαρτημάτων. Ανοίξτε το κουτί με υλικά μετά τη μάχη.

Θα δίνεται για κάθε 3000* βαθμολογίες αποστολής Κάθε κουτί περιέχει 4 έως 6 υλικά.

κολλητική ταινία

Θα συνδυαστεί σε ένα Roll of Tape που θα χρησιμοποιηθεί για τη συναρμολόγηση του Po-2 Overpowered από εξαρτήματα.

Θα δίνεται για κάθε 15000* βαθμολογίες αποστολής. Με μια μικρή πιθανότητα μπορεί να πέσει ένα ολόκληρο κομμάτι ταινίας.

Εργαλειοθήκη Τεχνικού Αεροσκαφών

Μόλις έχετε αρκετά από αυτά τα σετ εργαλείων, μπορείτε να εκπαιδεύσετε μια ομάδα τεχνικών αεροσκαφών για να σας βοηθήσουν να κατασκευάσετε το Po-2 Overpowered από εξαρτήματα.Θα δοθεί για την 1η θέση στη μάχη.Θα δοθεί για την 1η θέση στη μάχη.

Πώς να λάβετε ανταμοιβές

Οι ολοκληρωμένες εκδόσεις του Po-2 “Overpowered” μπορούν να ανταλλάσσονται με αποκλειστικά οχήματα εκδηλώσεων!

Μπορείτε να λάβετε SMS Ostfriesland, CCVL και Jaguar E από την έναρξη της εκδήλωσης και μέχρι τις 12:00 GMT στις 17 Οκτωβρίου.

Το Po-2M μπορεί να ληφθεί από τις 12:00 GMT στις 10 Οκτωβρίου έως τις 12:00 GMT στις 17 Οκτωβρίου. Οι παίκτες του PlayStation και του Xbox μπορούν να αποκτήσουν αυτό το όχημα από τις 12:00 GMT στις 3 Οκτωβρίου έως τις 12:00 GMT στις 17 Οκτωβρίου. Όλα τα οχήματα εκδηλώσεων θα εκδοθούν με τη μορφή κουπονιών που μπορούν να ενεργοποιηθούν στον λογαριασμό σας ή να διαπραγματευτούν στην αγορά.

Για παίκτες PlayStation και Xbox

Η έλλειψη Marketplace δεν θα επιβραδύνει την πρόοδό σας. Αποκτήστε τυχόν ειδικά αντικείμενα που χρειάζεστε για το Golden Eagles μεταβαίνοντας στο “Workshop → Overpowered”:

Πηγή=warthunder.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *