Επικαιρότητα

Δήμος Κορινθίων: Εγκρίθηκε το σχέδιο των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην Καλλιθέα από το τεχνικό συμβούλιο της Περιφέρειας

Social spread

Πράσινο φως στο σχέδιο που κατέθεσε ο δήμος Κορινθίων για τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του Συνοικισμού, το οικόπεδο των 26 στρεμμάτων που αγοράστηκε στην περιοχή της Καλλιθέας με στόχο την δημιουργία πρότυπου αθλητικού κέντρου, έδωσε το Τεχνικό συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

𝚮 έ𝛄𝛋𝛒𝛊𝛔𝛈 𝛂𝛑𝛐𝛕𝛆𝛌𝛆ί 𝛕𝛐 𝛐𝛖𝛔𝛊𝛂𝛔𝛕𝛊𝛋ό𝛕𝛆𝛒𝛐 𝛃ή𝛍𝛂 𝛕𝛈ς 𝛖𝛌𝛐𝛑𝛐ί𝛈𝛔𝛈ς 𝛕𝛐𝛖 έ𝛒𝛄𝛐𝛖, ενός έργου που σχεδιάστηκε από την δημοτική αρχή για να καλύψει τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων, των αθλητών και των πολιτών του δήμου που οι σημερινές δομές αδυνατούν. Επίσης να υπηρετήσει τον στόχο η Κόρινθος, ο δήμος Κορινθίων να περιληφθούν στον χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και του αθλητικού τουρισμού.

𝚶 𝚫ή𝛍𝛂𝛒𝛘𝛐ς 𝚱𝛐𝛒𝛊𝛎𝛉ί𝛚𝛎 𝛋.𝚩𝛂𝛔ί𝛌𝛈ς 𝚴𝛂𝛎ό𝛑𝛐𝛖𝛌𝛐ς 𝛂𝛎𝛂𝛋𝛐ί𝛎𝛚𝛔𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝛉𝛆𝛕𝛊𝛋ή 𝛆𝛏έ𝛌𝛊𝛏𝛈 της έγκρισης του σχεδίου των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και τα επόμενα βήματα στην συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του τύπου την Πέμπτη το πρωί.

«𝜯𝝄 𝝉𝜺𝝌𝝂𝜾𝜿ό 𝝈𝝊𝝁𝜷𝝄ύ𝝀𝜾𝝄 𝜺𝝂έ𝜿𝝆𝜾𝝂𝜺 𝝉𝝄 𝝈𝝌έ𝜹𝜾𝝄 𝝁𝜶ς 𝜸𝜾𝜶 𝝉𝜾ς 𝜶𝜽𝝀𝜼𝝉𝜾𝜿ές 𝜺𝜸𝜿𝜶𝝉𝜶𝝈𝝉ά𝝈𝜺𝜾ς 𝝈𝝉𝜼𝝂 𝝅𝜺𝝆𝜾𝝄𝝌ή 𝝉𝜼ς 𝜥𝜶𝝀𝝀𝜾𝜽έ𝜶ς. 𝜯𝜶 𝜺𝝅ό𝝁𝜺𝝂𝜶 𝜷ή𝝁𝜶𝝉𝜶 𝜺ί𝝂𝜶𝜾 𝜼 𝝊𝝅𝝄𝜷𝝄𝝀ή 𝝉𝝄𝝊 𝝋𝜶𝜿έ𝝀𝝄𝝊 𝝈𝝉𝝄 𝝉𝜶𝝁𝜺ί𝝄 𝜶𝝂ά𝜿𝜶𝝁𝝍𝜼ς 𝜿𝜶𝜾 𝜼 𝝌𝝆𝜼𝝁𝜶𝝉𝝄𝜹ό𝝉𝜼𝝈𝜼 𝝉𝝄𝝊 έ𝝆𝜸𝝄𝝊.»

Ο Δήμαρχος Κορινθίων επεσήμανε πως στην χρονιά που έρχεται θα ολοκληρωθεί κατά προτεραιότητα το γήπεδο ποδοσφαίρου ώστε να καλυφθούν οι προπονητικές ανάγκες των ακαδημιών ποδοσφαίρου. Η ανάγκη αυτή προέκυψε μετά την υπαναχώρηση της διοίκησης του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και την μη ενοικίαση του γηπέδου του Συνοικισμού από τον δήμο.

«𝞣𝞸 𝞪𝞾𝞷𝞰𝞵έ𝞶𝞸 𝞮𝞶𝞭𝞲𝞪𝞿έ𝞺𝞸𝞶 𝞹𝞸𝞾 𝞽𝞪 𝞽𝞮𝞴𝞮𝞾𝞽𝞪ί𝞪 𝟀𝞺ό𝞶𝞲𝞪 𝞳𝞪𝞽𝞪𝞬𝞺ά𝞿𝞮𝞽𝞪𝞲 𝞼𝞽𝞸 𝞭ή𝞵𝞸ς 𝞵𝞪ς 𝞬𝞲𝞪 𝞽𝞸𝞶 𝞪𝞱𝞴𝞰𝞽𝞲𝞼𝞵ό 𝞵𝞪ς 𝞹𝞺𝞸𝞼𝞭ί𝞭𝞮𝞲 𝞲𝞭𝞲𝞪ί𝞽𝞮𝞺𝞰 𝞲𝞳𝞪𝞶𝞸𝞹𝞸ί𝞰ση. Ο Δήμος έχει την υποχρέωση όχι μόνο να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν από αυτό το ενδιαφέρον αλλά μέσα από σύγχρονες, πρότυπες και απόλυτα λειτουργικές υποδομές να καταστεί σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό , προορισμός για τον αθλητικό τουρισμό. Ο σχεδιασμός μας είναι άρτιος και οι πολίτες βλέπουν να εξελίσσεται σε όφελός τους» κατέληξε ο Δήμαρχος Κορινθίων στις δηλώσεις του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *