Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Γιορτή υπερπαραγωγή!!

Social spread

Με μία γιορτή που δεν θύμιζε καθόλου τυπική σχολική εορτή παρουσίασε σήμερα το 1ο Γυμνάσιο Κιάτου κλείνοντας για τις εορτές των Χριστουγέννων. Σίγουρα ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα. Σήμερα λοιπόν, στο δημοτικό θέατρο του Κιάτου οι γονείς και οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου που παρευρέθηκαν με σκοπό να παρακολουθήσουν την γιορτή ίσως πίστεψαν με αυτά που είδαν ότι δεν μπορεί να είναι το σχολείο τους αυτό αλλά ίσως κάποιος πολύ καλά οργανωμένος θίασος. Από που να ξεκινήσουμε λοιπόν.

Αρχικά πριν από την έναρξη της γιορτής η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κιάτου κ. Αντιγόνη Βογιατζή καλωσόρισε τους γονείς, μαθητές και λοιπούς παρευρισκόμενους και έπειτα ο Τεχνολόγος καθηγητής κ. Δημήτριος Μπαλάνος ενημέρωσε σχετικά με τις ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθηθούν σε περίπτωση σεισμού για την ασφαλή εκκένωση του χώρου.

Φέτος στα πλαίσια των σχολικών δράσεων συμμετείχε και τμήμα της φιλαρμονικής του Δήμου Σικυωνίων μαζί με μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιάτου που στο πλαίσιο της δράσης είχαν πραγματοποιήσει εκμάθηση μουσικών οργάνων από τον αρχιμουσικό και μαέστρο της φιλαρμονικής κ. Γιάννη Σπούλο. Ακόμα παρουσιάστηκαν διάφορα χορευτικά συνοδεία χριστουγεννιάτικων μελωδιών από μαθητές του σχολείου αλλά και από το γυμναστήριο Illusion το οποίο συμμετείχε με δικά του τμήματα και παιδιά που ήρθαν σήμερα ειδικά για τους σκοπούς της γιορτής. Συνεχίζοντας η χορωδία του 1ου Γυμνασίου Κιάτου υπό την καθοδήγηση του μουσικού κ. Δημήτρη Κελέση έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων καθώς και άλλα αντίστοιχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τέλος αναγνώστηκαν από μαθήτριες του σχολείου κείμενα λογοτεχνίας με κύριο θέμα τους τα Χριστούγεννα.

Κλείνοντας η Διευθύντρια κ. Αντιγόνη Βογιατζή ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους συντελεστές οι οποίοι συνέβαλαν για να επιτευχθεί αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Η σελίδα ευχαριστεί για ακόμα μία φορά την διευθύντρια για την πρόσκληση και την έως τώρα εξαιρετική συνεργασία της.

Πραγματικά ήταν μία υπέροχη γιορτή διαφορετική απ’ ότι συνήθως θα περίμενες κανείς και αυτό αποδεικνύει όχι μόνο την σκληρή δουλειά που κατέλαβαν όλοι αλλά και το πόσο πανέμορφο είναι το αποτέλεσμα όταν υπάρχει συνεργασία μεταξύ των σχολείων, των τοπικών φορέων κλπ. Η σελίδα εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία, αισιοδοξία, ευτυχία και φυσικά καλή πρόοδο στους μαθητές. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!!

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *