Επικαιρότητα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από τον Δήμο Κορινθίων

Social spread

Ψυχρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη θα κινηθούν νοτιότερα και θα επηρεάσουν τη χώρα με 𝞳𝞪𝞳𝞸𝞳𝞪𝞲𝞺ί𝞪 𝞹𝞸𝞾 𝞱𝞪 έ𝟀𝞮𝞲 𝞽𝞸 ό𝞶𝞸𝞵𝞪 ❞𝞥ί𝞴𝞲𝞹𝞹𝞸ς❞(“Filippos”).

Η κακοκαιρία θα έχει κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, τον κατά τόπους ισχυρό παγετό και τις κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα διατηρηθεί μέχρι την Κυριακή (13-03-2022).

Πιο αναλυτικά:

Α. 𝞐𝞹ό 𝞽𝞲ς 𝞹𝞺ώ𝞽𝞮ς ώ𝞺𝞮ς 𝞽𝞰ς 𝞣𝞮𝞽ά𝞺𝞽𝞰ς (09-03-2022) χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και τη Θράκης. Σταδιακά οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλό υψόμετρο καθώς και στα ορεινά της Κρήτης. Το βράδυ θα χιονίσει στις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Β. 𝚻𝛈𝛎 𝚷έ𝛍𝛑𝛕𝛈 (𝟏𝟎-𝟎𝟑-𝟐𝟎𝟐𝟐) οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν τα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης, τις πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και 𝝉𝜼ς 𝜶𝝂𝜶𝝉𝝄𝝀𝜾𝜿ής 𝜫𝜺𝝀𝝄𝝅𝝄𝝂𝝂ή𝝈𝝄𝝊 και μέχρι το απόγευμα τις πεδινές περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Γ. 𝜯𝜼𝝂 𝜫𝜶𝝆𝜶𝝈𝜿𝜺𝝊ή (11-03-2022) 𝜿𝜶𝜾 𝝉𝝄 𝜮𝜶𝜷𝜷𝜶𝝉𝝄𝜿ύ𝝆𝜾𝜶𝜿𝝄 (12 𝜿𝜶𝜾 13-03-2022) οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *