Επικαιρότητα

Δήμος Κορινθίων: ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD

Social spread

Την Τετάρτη 06-12-2023 την Πέμπτη 07-12-2023 και την Παρασκευή 08-12-2023, ο Δήμος Κορινθίων επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κορινθίας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) θα διανείμει Τρόφιμα και προϊόντα Βασικής Υλικής Συνδρομής – ΒΥΣ σε ενεργούς δικαιούχους του προγράμματος στο σημείο διανομής που βρίσκεται στην Διεύθυνση Αγίου Όρους και Κωστή Παλαμά 104 στην
Κόρινθο.
Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν μέσω γραπτού μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο για την διανομή . Ώρες προσέλευσης για την παραλαβή των ειδών 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητα τους.
Τα είδη που θα διανεμηθούν περιγράφονται αναλυτικά ως εξής :
ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, τυρί γραβιέρα ποπ, τυρί φέτα ποπ, ζάχαρη, ελαιόλαδο έξτρα παρθένο, ρύζι, φακές, φασολιά, ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας, βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, υγρό απορρυπαντικό πιάτων, πάνες, κρέμα ρυζάλευρο, γάλα σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας, αλεύρι, κρέμα δημητριακών, πορτοκάλια, οδοντόβουρτσα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, καθαριστικό γενικής χρήσης.