EventsGamingGeneralNews

Θα μπει νεο premium άρμα στο war thunder M1 KVT

Social spread

Ένα οπτικά τροποποιημένο M1 Abrams MBT για να αντιπροσωπεύει ένα σοβιετικό τανκ σε ασκήσεις, με premium status και μπόνους προπαραγγελίας!

Ένα από τα σενάρια των ασκήσεων του αμερικανικού στρατού ονομάζεται εισβολή Κρασνοβίας, ένα σενάριο εισβολής της φανταστικής χώρας Κρασνόβια που υποστηρίζεται από τη Ρωσία στο νότιο τμήμα των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών. Οι ένοπλες δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κρασνόβιας είναι εξοπλισμένες με τεθωρακισμένα οχήματα που κατασκευάζονται από την ΕΣΣΔ/Ρωσία και για να μιμηθούν αυτά τα οχήματα χρησιμοποιούνται τα λεγόμενα «vismods», φιλικά οχήματα που έχουν τροποποιηθεί οπτικά για να αντιπροσωπεύουν οχήματα αντίπαλης δύναμης . Ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά σχέδια vismod είναι το M1 Abrams KVT (Krasnovian Variant Tank). Είναι αυτό το τανκ που θα εμφανιστεί στην επερχόμενη σημαντική ενημέρωση του War Thunder, οπότε ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το κομμάτι του φοβερού!

Έτσι, το άρμα Krasnovian είναι ένα αμερικανικό κύριο άρμα μάχης Abrams M1 με οπτικούς τροποποιητές, όπως ένα δίχτυ στην κάννη του όπλου, μια απομίμηση ενός προβολέα υπερύθρων, μια απομίμηση μιας λεπίδας μπουλντόζας μπροστά από τη γάστρα, δύο κάννες συγκολλημένες σε το πίσω μέρος, μια απομίμηση των μπλοκ ERA στη γάστρα και τον πυργίσκο, αποσυναρμολογημένες πλαϊνές ποδιές, καθώς και μπερδεμένη επιγραφή “ЛОДКА” («βάρκα» στα ρωσικά) στα καλάθια του πύργου.

Κάτω από το πρόσχημα ενός σοβιετικού τανκ βρίσκεται το εξαιρετικό M1 Abrams MBT, ένα από τα καλύτερα άρματα μάχης στην κατάταξή του. Μεγάλη μπροστινή προστασία του πυργίσκου, καλή μπροστινή προστασία του κύτους, υψηλή κινητικότητα, συσκευή θερμικής απεικόνισης στα μάτια του πυροβολητή, καθώς και ένα εξαιρετικό σταθεροποιημένο όπλο με όλους τους δημοφιλείς τύπους φυσιγγίων, συμπεριλαμβανομένων δύο παραλλαγών APFSDS. Η έκδοση KVT έχει επίσης μια κατάσταση Premium, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την έρευνα οποιουδήποτε τανκ και τεθωρακισμένου οχήματος στο ερευνητικό δέντρο των ΗΠΑ από τις τάξεις I έως VII! Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η κατάργηση της επιλογής του πλαισίου τροποποίησης στο μενού αφαιρεί τους οπτικούς τροποποιητές, επιστρέφοντας τη γνώριμη εμφάνιση του απειλητικού Abrams M1.

Το ίδιο το τανκ θα προστεθεί στο παιχνίδι στην επόμενη μεγάλο update. Ωστόσο, για τους γνώστες των πολεμικών μηχανών η ομάδα μας έχει ετοιμάσει ένα ειδικό πακέτο προπαραγγελίας, που περιέχει το τανκ M1 Abrams KVT, Golden Eagles, Premium account days, τον μοναδικό τίτλο «Red Scare» και μια ειδική χαλκομανία «Krasnovian Tank Division » – ένα εξαιρετική προσθήκη στην εξωτική εμφάνιση του Κρασνοβιανού εισβολέα. Γρήγορα, σύντροφε Krasnovian, η προσφορά είναι περιορισμένη μέχρι την κυκλοφορία της επόμενης μεγάλης ενημέρωσης War Thunder!

πιγη warthunder.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *