Επικαιρότητα

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού: Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και η MOTOR OIL ενώνουν τις δυνάμεις τους

Social spread

Ο Όμιλος Motor Oil τίμησε την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού με ένα κοινωνικό μήνυμα ζωής και Ελπίδας σε Αθήνα και Λουτράκι.

Με όραμα να υποστηρίξει εμπράκτως τους συνανθρώπους μας, ενήλικες και παιδιά, που βρίσκονται σε ανάγκη, αφήνοντας ένα ουσιαστικό, θετικό αποτύπωμα στη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, η Motor Oil υποστηρίζει το σημαντικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο Όμιλος, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου, τιμώντας την μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και ενθάρρυνση της συμμετοχής του κοινού στο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Η ενέργεια αυτή, εντάσσεται στην ομπρέλα του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ», ενός προγράμματος συνεισφοράς, μέσω του οποίου ο Όμιλος σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα με άμεσα και πρακτικά οφέλη στις ζωές των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, στέλνοντας ένα ουσιαστικό μήνυμα , γεμάτο Ελπίδα.

Στις 5 Δεκεμβρίου, η πολυσύχναστη Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στην κεντρική έξοδο του Μετρό και ώρες 09.00 – 19.00, και η Πλατεία ΟΣΕ στο Λουτράκι και ώρες 09.00 – 19.00, φιλοξένησαν τα περίπτερα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με τις ομάδες εθελοντών του Συλλόγου και του Ομίλου Motor Oil.

Τα περίπτερα αυτά, ένα εκ των οποίων θα φιλοξενηθεί και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Motor Oil στην Αθήνα, λειτούργησαν ως σημεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων αλλά και ως σημεία εγγραφής νέων δοτών, καλώντας όλους μας να πραγματοποιήσουμε μια σημαντική προσφορά, ένα δώρο ζωής και Ελπίδας.

Στο σημείο βρέθηκαν από πλευράς Δήμου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης. η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Σωτηρία Κορδαλή, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Οικονομικού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης, ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων κ. Άρης Κωνσταντής Σκουλικαρίτης.

Με τη δύναμη της Ενέργειας, ο Όμιλος Motor Oil φροντίζει διαχρονικά για το κοινό μας Μέλλον. Ένα μέλλον που βασίζεται στην ευθύνη και την προσφορά και οφείλει να συμπορεύεται με την κατανόηση, την εκτίμηση, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τη συνέχεια, τη σταθερότητα.