Επικαιρότητα

Εγκαίνια για το 12 ο Νηπιαγωγείο Καματερού

Social spread

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 12ου Νηπιαγωγείου στο Καματερό, παρουσία του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα και του Υφυπουργού Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Βασίλη Λώλου, της Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Μαριάννας Τουμαζάτου, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας Ιωάννη Κάππου και Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Αγίων
Αναργύρων-Καματερού.
Το έργο που ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώνεται σήμερα χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και πόρους από το ΕΣΠΑ.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων και την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς: «Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σήμερα γεμάτη όνειρα, ελπίδες, στόχους και προσδοκίες. Και πόσο όμορφο να ξεκινάει αυτή η χρονιά με τα εγκαίνια ενός νέου, υπερσύγχρονου σχολείου για την πόλη μας.! Το 12ο Νηπιαγωγείο Καματερού σήμερα άνοιξε επίσημα τις πύλες του, δίνοντας χαρά σε όλους τους μαθητές, γονείς καθώς και εκπαιδευτικούς. Οι μικροί μας μαθητές από σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα σύγχρονο, όμορφο, ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, προσαρμοσμένο στα ευρωπαϊκά πρότυπα με πλήρη εξοπλισμό, βιοκλιματικές αίθουσες, οργανωμένες υποδομές και φυσικά υπέροχους προαύλιους χώρους. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη με επιτυχίες και πρόοδο».