Επικαιρότητα

10th Loutraki Festival

Social spread

Το Loutraki Festival αποτελεί την εκπλήρωση μιας ακόμα δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση της παρεχόμενης πολιτιστικής παιδείας και τη διοργάνωση υψηλού κύρους πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Για πρώτη φορά ο Δήμος μας απέκτησε ένα οργανωμένο Πολυθεματικό Φεστιβάλ που καθιερώθηκε όλα αυτά τα χρόνια στο πανελλήνιο, ως μία υψηλού καλλιτεχνικού κύρους διοργάνωση.

Δώσαμε το δικό μας στίγμα. Πορευτήκαμε με τα δικά μας μουσικά σύνολα, με τους δικούς μας μουσικούς, ηθοποιούς και χορευτές. Δημιουργήσαμε τις δικές μας παραγωγές που έτυχαν ευρείας απήχησης από το κοινό.

Οι αυξανόμενες ανάγκες αλλά και η πεποίθηση ότι πρέπει να εξελίξουμε τις πολιτιστικές υποδομές του Δήμου, μας οδήγησαν στη δημιουργία του νέου αμφιθεάτρου στο Πάρκο Δεξαμενής. Οι στιγμές που ζήσαμε το καλοκαίρι του 2023 εγκαινιάζοντας το θέατρο Παντελής Ζερβός ήταν πραγματικά μοναδικές. Όπως και η αγάπη του κόσμου που αγκάλιασε το χώρο, τη Φιλαρμονική, τους ντόπιους καλλιτέχνες.

Το φετινό καλοκαίρι θα γιορτάσουμε λοιπόν την πρώτη δεκαετία του Φεστιβάλ. Μαζί.

Δέκα συναπτά έτη, περισσότερες από 100 εκδηλώσεις, εκατοντάδες μουσικοί και καλλιτέχνες.

Το Loutraki Festival στέκεται ψηλά στο ενδιαφέρον του κοινού της Κορινθίας αλλά και ευρύτερα.

Και πιστοί στις δεσμεύσεις μας συνεχίζουμε δυναμικά.

Να εξελίσσουμε τη διοργάνωση. Να ανταποκρινόμαστε σε νέες προκλήσεις.

Η επαφή μας αυτή θα συνεχιστεί. Θα εξελιχθεί. Θα αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς, αναλλοίωτους στο χρόνο.

Σας ευχαριστούμε.

Γιώργος Γκιώνης