Επικαιρότητα

Συμβάσεις προϋπολογισμού 5,5 εκ ευρώ στην Κορινθία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας -πολύ σύντομα υπογράφεται μία ακόμα 2,3 εκ ευρώ

Social spread

Μια προγραμματική σύμβαση και δυο εργολαβικές συμβάσεις συνολικού  προϋπολογισμού 5.500.520 ευρώ υπέγραψε σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου, στην Κόρινθο, στο διοικητήριο της Π.Ε. Κορινθίας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η προγραμματική σύμβαση -μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης- αφορά στο προϋπολογισμού 4.300.520 ευρώ έργο ανέγερσης κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στον χώρο του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου.

Οι δυο εργολαβικές συμβάσεις που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας έχουν να κάνουν, η μία με τα προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργα αποκατάστασης και ρύθμισης της κυκλοφορίας και συντήρησης της εθνικής οδού στον κόμβο του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Νεμέας και η δεύτερη με την την κατασκευή αρδευτικών έργων στις περιοχές Καρυώτικα, Βελανίδια, Μελίσσι και Πιτσά του ΤΟΕΒ Ξυλοκάστρου, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.

Ο περιφερειάρχης, παράλληλα, γνωστοποίησε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφεί μία ακόμα εργολαβική σύμβαση για το με προϋπολογισμό 2.300.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης των επαρχιακών οδών στο δημοτικό διαμέρισμα Φενεού -“έργο με το οποίο αλλάζει κυριολεκτικά όψη το οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή”, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Π. Νίκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *