EventsΔημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Λευκή Νύχτα και τι νύχτα

Social spread

Σίγουρα αξέχαστη θα παραμείνει η λευκή νύχτα που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου το Σάββατο 20 Αυγούστου για πολλούς λόγους. Φέτος, και πιστεύω για πρώτη φορά στα χρονικά το Κιάτο και συγκεκριμένα το λιμάνι αποτέλεσε χώρο της μεγαλύτερης έκθεσης αγωνιστικών και μη αυτοκινήτων αλλά και αυτοκινήτων επιδείξεων που έχει δει ποτέ η πόλη μας. Ο λιμενοβραχίονας κατακλύστηκε από αυτοκίνητα κυριολεκτικά έργα τέχνης τα οποία στάθμευσαν για να τα θαυμάσουμε κάτι που απέδειξε ο κόσμος και ιδιαίτερα οι νέοι με την προσέλευσή τους.

Οι επισκέπτες οδηγοί φυσικά “τράνταξαν” το Κιάτο με τους δικούς τους ήχους και μουσικές σήμα κατατεθέν της έκθεσης αυτοκινήτων που πραγματοποιήθηκε. Φυσικά η βραδιά δεν περιλάμβανε μόνο αυτό καθώς στο σημείο μεταξύ του ζαχαροπλαστείου “Βουστάσια” και της Alpha Bank το γυμναστήριο Ρυθμός μας παρουσίασε μερικές χωρογραφίες που ετοίμασε για την συγκεκριμένη βραδιά.

Ως γνωστόν όλα τα μαγαζιά στον πεζόδρομο του Κιάτου ήταν ανοιχτά ώστε ο κόσμος να “βγει” για βραδινά ψώνια εκμεταλλευόμενος τις εκπτώσεις των επιχειρήσεων. Κάτι άλλο που αποτέλεσε και αυτό event της βραδιάς το οποίο θα καλυφθεί σε επόμενο άρθρο ήταν η ευκαιρία που δόθηκε στον κόσμο να παρατηρήσει τους πλανήτες και να πληροφορηθεί για διάφορους αστερισμούς από τον Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Σικυωνίων.

Βίντεο από την έκθεση αυτοκινήτων:

Βίντεο χορών:

Βίντεο με τα μαγαζιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *