GamingΕπικαιρότητα

Pages of History (October)(war thunder)

Social spread

Για ολόκληρο το μήνα, θα έχετε στη διάθεσή σας 8 εργασίες μία προς μία. Η ολοκλήρωση κάθε εργασίας θα σας απονείμει ένα τρόπαιο που περιέχει μια ανταμοιβή, ενώ η ολοκλήρωση όλων των εργασιών θα σας απονείμει ένα μοναδικό εικονίδιο παίκτη στο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Γιομ Κιπούρ διοικούσε την 7η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία του Ισραήλ που εμπόδισε τη συριακή προέλαση στα υψώματα του Γκολάν. Ο Μπεν-Γκαλ είχε προβλέψει τον πόλεμο δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του και άρχισε να προετοιμάζει την ταξιαρχία του, παρόλο που τον γελούσαν. Ως αποτέλεσμα, η 7η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία ήταν η μόνη μονάδα σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας κατά την έναρξη του πολέμου. Ο ηρωισμός τους και η ηγεσία του Μπεν-Γκαλ ήταν καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση της νίκης του Ισραήλ επί της Συρίας.

Μπορείτε να αγοράσετε αμέσως το εικονίδιο προφίλ για το Golden Eagles μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, 11:30 GMT χωρίς να ολοκληρώσετε εργασίες. Κάντε κλικ στο Ψευδώνυμο → Επιτεύγματα → Σελίδες Ιστορίας (Οκτώβριος).

Τρόπαιο με ανταμοιβή για κάθε εργασία

Η ολοκλήρωση κάθε μεμονωμένης εργασίας θα σας φέρει ένα τρόπαιο με μία από τις ακόλουθες ανταμοιβές:

20-50% booster RP για 3-10 μάχες.

20-50% booster SL για 3-10 μάχες.

3-5 backup γενικής χρήσης.

1 ημέρα λογαριασμού premium.

Ένα τυχαίο καμουφλάζ για οχήματα εδάφους (από την επιλογή καμουφλάζ που μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν τη στιγμή στο παιχνίδι για την ολοκλήρωση εργασιών ή για αγορές με Golden Eagles).

Άλλοι όροι

Οι εργασίες είναι διαθέσιμες από τις 11:00 GMT έως τις 11:30 GMT την τελευταία ημέρα κάθε εργασίας.

Οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν σε τυχαίες μάχες, εκτός από τη λειτουργία “Επίθεση”.

Πιγή=warthunder.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *