Επικαιρότητα

Βασίλης Νανόπουλος: “Πάμε ΜΠΡΟΣΤΆ με τους πολίτες… Με παρακαταθήκη τις μεγάλες επιτυχίες μίας τριετίας”

Social spread

Απολογισμός δημοτικής αρχής Κορινθίων

Το απόγευμα της Δευτέρας η δημοτική μας αρχή πραγματοποίησε τον απολογισμό της 3ης χρονιάς της θητείας της. Έτσι έχει υποχρέωση να πράξει και έτσι πράττει με σεβασμό στους πολίτες και στην συνταγματική μας υποχρέωση.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για όσα έχουμε πετύχει. Ο Δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα. Με πολλή δουλειά και ατελείωτες ώρες καθημερινής ενασχόλησης, ώρες που στέρησαν από τον Δήμαρχο την επαφή που θα ήθελε να έχει με τους πολίτες και οι πολίτες με εκείνον.

Όσα πετύχαμε όμως, οι πρωτοφανείς χρηματοδοτήσεις που αγγίζουν τα 100 εκ ευρώ και τα επιπλέον 30 εκ ευρώ που έχουν κατατεθεί ως προτάσεις και αναμένουν εγκρίσεις, απαιτούσαν την συνεχή παρουσία, επαφή και συνεργασία του δημάρχου και των συνεργατών του με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

Το αποτέλεσμα δείχνει πως η Κυβέρνηση τα υπουργεία, οι φορείς χρηματοδότησης εμπιστεύονται τον Δήμαρχο Κορινθίων

Τον τελευταίο χρόνο πετύχαμε πολλά και εσείς, οι πολίτες του δήμου Κορινθίων τα βλέπετε καθημερινά. Ενδεικτικά:

Το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού έχει ήδη υπογραφεί. Ο ανάδοχος ξεκινά εργασίες τον Ιανουάριο και το Πάσχα παραδίδει το έργο.

Κατασκευάζεται νέος πεζόδρομος που θα ενώσει τον Συνοικισμό με το κέντρο της Κορίνθου, το έργο είναι σε εξέλιξη

Όλα τα πεζοδρόμια της Κορίνθου θα ανασκευαστούν , αναμένουμε έγκριση σε χρηματοδότηση 2,8 εκ ευρώ.

Την επόμενη εβδομάδα δημοσιεύεται η διακήρυξη για τα ψηφιακά υδρόμετρα, το έργο θα αντιμετωπίσει τις διαρροές και τις κλοπές στο δίκτυο νερού.

Η διακήρυξη και τα τεύχη δημοπράτησης της αποχέτευσης στην ΔΕ Άσσου Λεχαίου και της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού δημοσιεύονται την επόμενη εβδομάδα

Έργα υποδομής και ασφάλειας για το δήμο μας, έργα – απαίτηση των πολιτών που υλοποιούνται αλλά και έργα που για δεκαετίες έμεναν στα συρτάρια, εμείς κατορθώσαμε και τα λύσαμε, εμείς κατορθώσαμε και τα αντιμετωπίσαμε.

Πολεοδόμηση στρατοπέδου: Βρισκόμαστε στο στάδιο της έκδοσης του προεδρικού διατάγματος. Στον δήμο παραχωρείται πλέον του 50% της έκτασης και οι δομές απομακρύνονται.

Περιφερειακή αγορά Λεχαίου: Έως τις 11 Νοεμβρίου κατατίθενται οι προτάσεις για την δημιουργία του βιοτεχνολογικού πάρκου

Δημοτικά σφαγεία: Στο τέλος του Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η διαδικασία της νέας διακήρυξης για την αξιοποίηση τους

Παραλιακό μέτωπο: Είμαστε στο τελικό στάδιο παραχώρησης από την ΕΤΑΔ, απομένει η εκτίμηση των ορκωτών λογιστών για το τίμημα παραχώρησης. Η αξιοποίηση του περιλαμβάνει ανάπλαση και δημιουργία μαρίνας.

Σταθμός Τραίνου: Σε 15 μέρες έχουμε ανάδοχο και η ανάπλαση του σταθμού και της εισόδου της πόλης ξεκινά.

Κεραμιδάκι : Βρισκόμαστε σε τελική φάση για την υλοποίηση της επέκτασης του παραλιακού πεζόδρομου κατά 450 μέτρα.

Η πανδημία υπήρξε και για το δήμο μας ανάχωμα στην εξέλιξη των όσων επιθυμούσαμε να πράξουμε ΟΜΩΣ

Σταθήκαμε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας ενισχύοντας τις δομές. Το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ επεκτάθηκε, δημιουργήθηκε το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, υλοποιήθηκε το πρόγραμμα στέγασης αστέγων, ενισχύθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, δημιουργήθηκε ΚΕΠ υγείας. Είμαστε στην τελική φάση της λειτουργίας του.

𝝖𝝢𝝩𝝖𝝥𝝤𝝟𝝦𝝞𝝝𝝜𝝟𝝖𝝡𝝚 με επιτυχία στις περιπτώσεις των έκτακτων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το δήμο μας.

𝝖𝝢𝝩𝝞𝝡𝝚𝝩𝝮𝝥𝝞𝝨𝝖𝝡𝝚 με επιτυχία το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην άρδευση των παραγωγών μας.

𝝠𝝪𝝨𝝖𝝡𝝚 χρόνια προβλήματα στην Πολεοδομία.

𝝠𝝚𝝞𝝩𝝤𝝪𝝦𝝘𝝜𝝨𝝖𝝡𝝚 το δήμο και το δημοτικό συμβούλιο αποτελεσματικά παρά τα προβλήματα που ανέκυψαν από την πανδημία και την απουσία μεγάλου μέρους του προσωπικού.

𝝖𝝢𝝖𝝗𝝖𝝝𝝡𝝞𝝨𝝖𝝡𝝚 το τουριστικό προϊόν της πόλης.

Στρέψαμε το βλέμμα στο μέλλον βάζοντας στα 3 αυτά χρόνια ισχυρά θεμέλια για την προοπτική, την ανάπτυξη και την ευημερία.

Είμαι περήφανος για όσα έχουμε πετύχει ως σήμερα. Περήφανος για την ομάδα της οποίας ηγούμαι και τους ευχαριστώ όλους για την παρουσία, την προσφορά και την στήριξη τους!

Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς και πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε σε εσάς, τους πολίτες, τα όσα σχεδιάζουμε για τον επόμενο χρόνο!

Με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στις επόμενες γενιές. Και όχι στις επόμενες εκλογές!

Δείτε τον πλήρη απολογισμό εδώ:https://www.facebook.com/dimoskorinthion/videos/1807594902907889

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *