Επικαιρότητα

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων: Η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός δεν έχουν σύνορα!

Social spread

Αναχώρησαν σήμερα το πρωί, τρία (3) φορτηγά του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Τουρκία.

Η δράση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε, την ΠΕΔ Πελοποννήσου, τους φορείς, τους συλλόγους, τα σχολεία και την πολύτιμη συνδρομή των συνδημοτών μας, ώστε σε συνεργασία με το ΥΠΕΞ να οργανωθούν οι επόμενες αποστολές της ανθρωπιστικής βοήθειας για ανακούφιση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, από το σημείο αναχώρησης στο Δημαρχείο Λουτρακίου, τόνισε: “Είναι συγκινητική η ανταπόκριση όλων στο κάλεσμα ανθρωπιάς που απευθύναμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπολίτες μας που συνέβαλαν με όσα αγαθά μπορούσε ο καθένας, τους φορείς, τους συλλόγους και τα σχολεία που συμμετείχαν με όλες τους τις δυνάμεις, τους εθελοντές μας και τους οδηγούς. Όλοι μαζί κάνουμε το χρέος μας πράξη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *