Επικαιρότητα

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων: Εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας

Social spread

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των δράσεων καθαριότητας και πρασίνου και σε αγαστή συνεργασία με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, εκτελέστηκαν και αυτή την εβδομάδα, σε καθημερινή βάση, εργασίες καθαρισμού και συντήρησης, αποψίλωσης και αποκατάστασης πρασίνου, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Καθαριότητας κ. Αθανάσιου Μουζάκη και Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη.

Σε αυτό το πλαίσιο, τις προηγούμενες ημέρες έλαβαν χώρα σημαντικές εργασίες καθαριότητας, καθώς επίσης, ανθοφύτευσης, συντήρησης και καλλωπισμού του πρασίνου στο Λουτράκι, εντός του αστικού ιστού, σε πλατείες, κοινόχρηστους χώρους και οδούς, την παραλία Λουτρακίου, το Πάρκο Δεξαμενής, στην παραλία Καλαμακίου, τα Ίσθμια και την Κυρα-Βρύση, στην Περαχώρα, στη Λίμνη Βουλιαγμένης, στο Σχίνο και τα Πίσια.

Ενόψει εκλογών, καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος των σχολείων και πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου.

Στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας, εξωραϊσμού και συντήρησης πρασίνου, καθαρισμός της παραλίας καθώς επίσης, εργασίες καθαρισμού στον αρχαιολογικό χώρο της «Αρχαίας Κρομμυώνας», με γνώμονα τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των μνημείων που αποτελούν την παρακαταθήκη της ιστορίας του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Σταθερά και συντονισμένα, δίνουμε καθημερινά μάχη για την καθαριότητα του Δήμου. Στόχος μας παραμένει η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους πολίτες, βελτιώνοντας την καθημερινότητα και το βιοτικό επίπεδο των συνδημοτών μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *