Επικαιρότητα

Ελληνικό – Ρομανί λεξικό το οποίο επιμελήθηκαν μαθητές και δάσκαλοι εκδόθηκε από την Βουλή

Social spread

Μαθητές και δάσκαλοι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού, έχουν ξεκινήσει μια πρωτοβουλία τα τελευταία χρόνια με σπουδαίο κοινωνικό αποτύπωμα.

Χθες, παραδώσαμε τον τελευταίο και ολοκληρωμένο τόμο που εμπεριέχει Ελληνικό – Ρομανί λεξικό, αλλά και εικονογραφημένο υλικό, τα οποία επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους.

Ο στόχος της πρωτοβουλίας είναι η καλύτερη γνώση/χρήση της ελληνικής γλώσσας που συνεπάγεται με αποτελεσματικότερη ενσωμάτωση, βαθύτερη μάθηση και ουσιαστικότερη επικοινωνία.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς για την δραστηριότητα τους και για την κοινωνική τους ευαισθησία, στους γονείς τους που τους υποστηρίζουν και σε όλους όσους έχουν συμβάλλει και συμμετέχουν στην δράση.

Τα νέα βιβλία είναι μια ευγενική χορηγία της Βουλής των Ελλήνων και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο, κ. Τασούλα, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό την Ελληνική Πολιτεία και την κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *