Επικαιρότητα

Ημερίδα από την Ελληνική Αστυνομία και το Επιμελητήριο Κορίνθιας με θέμα τις διαδικτυακές απάτες

Social spread

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Διαδικτυακές απάτες σε βάρος επιχειρήσεων- Πώς να προστατευτείτε» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/07/2023 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο «Γ. Λαρσινός» στο Επιμελητήριο Κορινθίας και ταυτόχρονα διαδικτυακά μέσω zoom.

Εισηγητές θα είναι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.

Είναι γεγονός ότι, η αλματώδης αύξηση χρήσης του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια έχει μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες διάπραξης νέων μορφών απάτης. Όπως συμβαίνει και στον πραγματικό κόσμο, έτσι και στο Διαδίκτυο, υπάρχουν επιτήδειοι που έχουν σκοπό να κλέψουν είτε τα προσωπικά στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, κτλ) είτε τα χρήματα των χρηστών. Για το λόγο αυτό, ο κάθε χρήστης θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός και ενήμερος για τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης θα αναλυθούν τρόποι προστασίας απέναντι στις κυριότερες μορφές διαδικτυακής απάτης για τις επιχειρήσεις και θα αναπτυχθούν ζητήματα που αφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον εκφοβισμό και τον εξαναγκασμό μέσω του διαδικτύου.

Το zoom link για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση:

https://us02web.zoom.us/j/89853327762…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *