Μήνυμα Δημάρχου Κορινθίων για την 8η Μαρτίου

Social spread

Από τις δομές στήριξης και υποστήριξης γυναικών και την κοινή δράση του Κέντρου Συμβουλευτικής γυναικών θυμάτων βίας και της Αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας σήμερα το πρωί στον Πεζόδρομο της Πυλαρινού, το μήνυμα του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου για την σημερινή 8η Μαρτίου, την ημέρα που παγκοσμίως αφιερώνεται στην γυναίκα.

Η επιλογή ήταν συμβολική και καθ όλα ουσιαστική.

Σε καιρούς όπου η ίδια η ζωή της γυναίκας απειλείται, υποβαθμίζεται, απαξιώνεται και πολλές φορές κόβεται, σε αντικατοπτρισμό όλων εκείνων που έχουν κατακτηθεί και επιτευχθεί παγκοσμίως από τις γυναίκες σε κάθε τομέα δράσης και δραστηριότητας, είναι προτεραιότητα και καθήκον η προάσπισή της ίδια της ζωής της γυναίκας, η παρέμβαση όταν εκείνη απειλείται, η στήριξη όταν βάλλεται, η καταδίκη όταν χάνεται.

«𝚶𝛊 𝛄𝛖𝛎𝛂ί𝛋𝛆ς έ𝛘𝛐𝛖𝛎 𝛍𝛊𝛂 𝛆𝛑ί𝛇𝛈𝛌𝛈 𝛉έ𝛔𝛈 𝛔𝛕𝛈𝛎 𝛋𝛐𝛊𝛎𝛚𝛎ί𝛂 𝛍𝛂ς, έ𝛘𝛐𝛖𝛎 𝛑𝛒𝛐𝛗έ𝛒𝛆𝛊 𝛑𝛐𝛌𝛌ά 𝛋𝛂𝛊 𝛍𝛑𝛐𝛒𝛐ύ𝛎 𝛂𝛋ό𝛍𝛂 𝛑𝛆𝛒𝛊𝛔𝛔ό𝛕𝛆𝛒𝛂. Σήμερα από εδώ, μαζί με το κέντρο συμβουλευτικής του δήμου και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας στέλνουμε μήνυμα ηχηρό, δίνουμε διέξοδο, προσφέρουμε στήριξη. «Η σιωπή δεν μπορεί και δεν πρέπει να κυριαρχεί». Για να μπορούν όλες οι γυναίκες του κόσμου να ζουν και να δημιουργούν! Όλες οι γυναίκες του κόσμου να προοδεύουν. Να αλλάζουν τον κόσμο μας!

Στην δράση έδωσε το παρόν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, πολιτισμού και Πρόνοιας Σπύρος Ζαχαριάς ο οποίος σημείωσε πως « η στήριξη, η αγάπη, η αναγνώριση στις γυναίκες πρέπει να είναι καθημερινή και όχι μόνο την σημερινή ημέρα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *